Φλερτ με τον Γιώργο Γραμματικάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Φλερτ με τον Γιώργο Γραμματικάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Γιώργος Γραμματικάκης Eurokinissi

Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Στο Ηράκλειο ο Σπύρος Δανέλλης, αποφασίζει αν θα είναι με σταυρό ο Φώτης Κουβέλης, στην Α΄ Πειραιά η Μαρία Ρεπούση

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις της ηγεσίας της Κουμουνδούρου με τον πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Γραμματικάκη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην ευρωβουλευτής δεν επανεξελέγη, καθώς το κόμμα του δεν συγκέντρωσε το όριο του 3%, αποτελεί εμβληματικό πρόσωπο στο χώρο της «κεντροαριστεράς» και εφόσον υπάρξει θετική κατάληξη στις συζητήσεις θα τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση, πιθανόν και στην πρώτη.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση έχει προκαλέσει στους συντρόφους του η στάση του Σπύρου Δανέλλη, που ενώ το όνομά του «έπαιζε» για εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, προκειμένου να διευκολύνει την κατάσταση κατεβαίνει στη μάχη του σταυρού, στο Ηράκλειο Κρήτης. Εντός της εβδομάδος αποφασίζει εάν θα κατέβει με σταυρό ο Φώτης Κουβέλης, στην Α΄ Πειραιά θα είναι υποψήφια η Μαρία Ρεπούση, ενώ υποψήφιος ενδέχεται α είναι και ο πρώην Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Πάνος Χαραλάμπους. Στο τραπέζι, για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται και τα ονόματα του Δημήτρη Χατζησωκράτη και του γνωστού δημοσιογράφου Παναγιώτη Παναγιώτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα