Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου”

Ευδοκία Ρουμελιώτη: “Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου”
Η Ευδοκία Ρουμελιώτη papadakispress / Βασίλης Παπαγεωργίου

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για την ταλαιπωρία που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της, στην προσπάθειά τους να δωρίσουν τα όργανα της μητέρας της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” βρέθηκε στο βράδυ της Τρίτης (16/11) η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για την απρόσμενη απώλεια της μητέρας της και για την μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασαν οικογενειακώς, ώστε να δωρίσουν τα όργανά της και να σωθούν ζωές άλλων ανθρώπων.

“Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Βλέπεις πώς το αντιμετώπισε η πολιτεία. ‘Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα’. Μας είπαν από το νοσοκομείο ‘τώρα πού να το ψάχνετε, έχουν χαθεί τα αρχεία, είναι δύσκολη κατάσταση’. Λέμε ‘σοβαρά τώρα;’, ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

“Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως. Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε και υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ‘ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό’, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο”, συνέχισε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα