Θεοχάρης: Μεταρρυθμίσεις με αντάλλαγμα μειώσεις στα πρωτογενή πλεονάσματα

Θεοχάρης: Μεταρρυθμίσεις με αντάλλαγμα μειώσεις στα πρωτογενή πλεονάσματα
Ο Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έφερε ως παράδειγμα τη δημόσια διοίκηση που -όπως είπε- πρέπει να λειτουργήσει ακομμάτιστα και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων.

Στην καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων εστίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” των Αντώνη Φουρλή και Στέλλας Γκαντώνα ο Χάρης Θεοχάρης επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση, με φόντο τις ανησυχίες της Κομισιόν.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τη θέση Μητσοτάκη για μεταρρυθμίσεις οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν, με αντάλλαγμα τις μειώσεις στα πρωτογενή πλεονάσματα.

Έφερε ως παράδειγμα τη δημόσια διοίκηση που -όπως είπε- πρέπει να λειτουργήσει ακομμάτιστα και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων.

Χαρακτήρισε επίσης δύσκολη τη κατάσταση στη ΔΕΗ ενώ για το Ελληνικό είπε ότι με βάση το γαλάζιο χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θα πρέπει να αρχίσουν το νέο έτος. Μίλησε επίσης για τις 120 δόσεις οι οποίες κατά τον ίδιο έχουν δυσλειτουργίες που πρέπει να διορθωθούν και τη σημασία του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

“Όσα ψηφίστηκαν και μάλιστα με τη δική μας ψήφο δεν θα τα πάρουμε πίσω” συνέχισε, τονίζοντας ότι οι όποιες μετεκλογικές συνεργασίες θα γίνουν σε προγραμματική κατεύθυνση.

Σημείωσε ότι η ΝΔ πρέπει να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους του κέντρου ούτως ώστε να πετύχει την αυτοδυναμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα