Μαύρα Μεσάνυχτα: Αποθέωση στο Twitter, 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή

Μαύρα Μεσάνυχτα: Αποθέωση στο Twitter, 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή
Μαύρα μεσάνυχτα mega tv

"Πιστό" παραμένει το τηλεοπτικό κοινό στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τα "Μαύρα Μεσάνυχτα", με τη σειρά να συγκεντρώνει ιδιαιτέρως υψηλά νούμερα. Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter.

Παγιέτες και περίστροφα, μαφία και φαμίλια, κιτς και χλιδή, σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά σενάρια που γράφτηκαν ποτέ για την ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, που προβλήθηκαν για πρώτη φορά το μακρινό 2007 μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια, το κοινό δεν “χορταίνει” να απολαμβάνει τις δολοφονικές ατάκες της “Σιλβής“, αλλά και των υπολοίπων συντελεστών.

Τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” προβλήθηκαν τις σεζόν 2007-2009. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σκηνοθετεί τη σειρά, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να αναλαμβάνουν οι Στέλιος Μάινας, Παναγιώτα Βλαντή, Έρση Μαλικένζου, Μπέσυ Μάλφα και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Το σενάριο υπέγραψαν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Ο μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε τη μουσική του ομώνυμου κομματιού, που αποτελεί το κομμάτι των τίτλων της σειράς. Τους στίχους έγραψε το Θηρίο, ο οποίος και το ερμήνευσε μαζί με τη Μαρία Ιακώβου, η οποία επίσης είχε έναν μικρό ρόλο στη σειρά. Το κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία, η οποία εν μέρει οφείλεται στην επιτυχία της σειράς.

Η μαύρη κωμωδία προβάλλεται καθημερινά στις 23:00, με το τηλεοπτικό κοινό να παραμένει “πιστό” στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τη σειρά, η οποία συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμη και σήμερα!

Την ίδια ώρα, αποθεωτικά είναι τα σχόλια και στο Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να “ανεβάζουν” κάθε βράδυ στις πρώτες θέσεις των trends την επιτυχημένη σειρά.

Μαύρα Μεσάνυχτα: Τα σχόλια στο Twitter, 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή σειράς

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα