Σασμός: Κόλαση στο Twitter – Η Καλλιόπη “έπιασε” την Βασιλική και τον Μαθιό στο κρεβάτι

Σασμός: Κόλαση στο Twitter – Η Καλλιόπη “έπιασε” την Βασιλική και τον Μαθιό στο κρεβάτι
Σασμός Twitter

Μια συγκλονιστική σκηνή είδαν οι τηλεθεατές της σειράς "Σασμός" την Δευτέρα (15/11). Το αγαπημένο τους ζευγάρι "πιάστηκε στα πράσα" κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων. Το παραλήρημα των χρηστών του Twitter.

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Το κοινό έχει ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο του ζευγάρι που, παραδόξως, δεν είναι οι δύο πρωταγωνιστές, αλλά ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) και η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου). Οι συγκεκριμένοι ήρωες ήταν κρυφά ερωτευμένοι για πάνω από 20 χρόνια, ενώ πριν από μερικά επεισόδια είχαν για πρώτη φορά ερωτική επαφή, με τα σχόλια στα social media να “παίρνουν φωτιά”.

Παραλήρημα στο Twitter, όμως, επικράτησε και στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/11), όταν η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) ανακάλυψε την παράνομη σχέση του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, η ηρωίδα (που είναι η μητέρα του Μαθιού) τους “έπιασε στα πράσα”, ενώ έκαναν έρωτα στον καναπέ του σπιτιού της Βασιλικής, με τους χρήστες να σχολιάζουν χιουμοριστικά την σκηνή.

Σασμός: Δείτε τα σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα