Ένα δωρεάν 10ημερο σεμινάριο για να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου ή να ξεκινήσεις μια νέα

Ένα δωρεάν 10ημερο σεμινάριο για να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου ή να ξεκινήσεις μια νέα

Είναι η επιχειρηματική μου ιδέα σωστή για την εποχή; Πώς μπορώ να πάω την επιχείρησή μου ένα βήμα παρακάτω;

Πώς θα πολλαπλασιάσω τα έσοδά μου χωρίς να πάρω μεγάλο ρίσκο; Ποιες στρατηγικές μάρκετινγκ θα κρατήσουν την επιχείρησή μου μέσα στην αγορά ακόμα και αν όλα γύρω μου αλλάζουν; Ποια είναι η κατάλληλη τιμολογιακή πολιτική; Πώς θα δημιουργήσω μια επιχείρηση που θα επιδρά θετικά στη ζωή των καταναλωτών; Ποια είναι η σημαντικότερη δεξιότητα για έναν επιχειρηματία; Τι είναι αυτό που κάνει μια επιχείρηση να ξεχωρίσει από άλλες ανταγωνιστικές;

Αυτά και πολλά άλλα παρόμοια ερωτήματα που τριγυρνούν στο μυαλό έμπειρων, νέων, αλλά και εν δυνάμει επιχειρηματιών έρχεται να απαντήσει σε ένα δωρεάν 10ήμερο online σεμινάριο η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, μια από τους πρωτοπόρους του life, business και executive coaching στην Ελλάδα. Πολλοί την αποκαλούν “Γκουρού της Ευτυχίας” και όχι άδικα. Έχει γράψει βιβλία, έχει κάνει αμέτρητες ώρες coaching τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις, έχει κάνει εκατοντάδες ομιλίες και σεμινάρια και έχει λάβει για τη δράση της και το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” από το Women Economic Forum. Η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο coaching και 20 χρόνια στο επιχειρείν, έχει βοηθήσει έμπρακτα χιλιάδες ανθρώπους να επιτύχουν την προσωπική τους ανάπτυξη και εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεχωρίσουν, να επεκταθούν, να ανθίσουν σε πανελλαδικό επίπεδο ή ακόμα και να γίνουν πολυεθνικές.

Κλείσε τη θέση σου για το δωρεάν 10ημερο σεμινάριο εδώ

Αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τα αδιέξοδα πολλών επιχειρηματιών αποφάσισε να διεξάγει ένα δωρεάν business coaching σεμινάριο με τίτλο “Καλύτερα Γίνεται στην Επιχείρησή μου” με σκοπό να προσφέρει τις βάσεις σε επιχειρηματίες στην Ελλάδα να δημιουργήσουν την επιχείρηση που ονειρεύονται, είτε από το μηδέν, είτε να εξελίξουν αυτή που ήδη έχουν. Είναι ουσιαστικά, 10 μέρες ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, καθοδήγησης, μετάδοσης γνώσεων, αλλά και βελτίωσης του τρόπου σκέψης ενός επιχειρηματία, ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.

Για 10 μέρες λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν καθημερινά από ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο, στο οποίο η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα αναλύει και μια διαφορετική θεματική σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Το κάθε βίντεο συνοδεύεται και από ένα φύλλο εργασίας, το οποίο θα τους βοηθά να κατανοήσουν όλη την πληροφορία που έλαβαν από το online σεμινάριο, ώστε να μπορέσουν from day one να εφαρμόσουν ό,τι έμαθαν στην καθημερινότητά τους.

Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Κατά τη διάρκεια του 10ημερου σεμιναρίου, διοργάνωνει και 3 ζωντανά webinars με θέμα “Τα 3 Επιχειρηματικά λάθη και πώς να τα αποφύγετε”, στα οποία θα αναλυθούν παγίδες στις οποίες συνηθίζουν να πέφτουν οι επιχειρηματίες, καθώς και συμβουλές για να τις αποφύγουν. Εκτός από την δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, ομιλητές θα είναι και προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

Κλείσε τη θέση σου για το δωρεάν 10ημερο σεμινάριο εδώ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν σεμινάρια. Επιχειρηματίες που έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν το business coaching σεμινάριό της είπαν:

“Πραγματικά η επιχείρησή μου πήρε νέα μορφή μετά την εφαρμογή όσων παρακολούθησα! Προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια.” είπε η Έλενα Π.

“Αξιοποίησα πολλά από τα όσα μας πρόσφερε και είδα να ολοκληρώνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα εργασίες που πάντα ανέβαλα και θεωρούσα αδύνατες! Επιτέλους έφτιαξα ξεκάθαρη στρατηγική marketing, βοήθησα τους πελάτες να με «βρίσκουν» πιο άμεσα και είχα υποστήριξη από εκεί που δεν το περίμενα…όλα αυτά αλλάζοντας την οπτική μου και με αρκετή όρεξη για δουλειά” ανέφερε ο Καζάκος Γ.

INFO:

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από 22-31 Ιουλίου

Κλείστε τη θέση σας εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα