Βάνα Μπάρμπα: Ο κόσμος πρέπει να λειτουργήσει ενάντια στον διπολισμό

Βάνα Μπάρμπα: Ο κόσμος πρέπει να λειτουργήσει ενάντια στον διπολισμό
Η Βάνα Μπάρμπα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου Panorama Press

Η γνωστή ηθοποιός που θα είναι υποψήφια στον νότιο τομέα με το ΚΙΝΑΛ και μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι θα σκεφτούν διαφορετικά στις εθνικές εκλογές ενώ είπε πως η Φώφη Γεννηματά κάνει σοβαρό αγώνα με ήθος.

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κατέβει με το ΚΙΝΑΛ υποψήφια στις εθνικές εκλογές εξήγησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η Βάνα Μπάρμπα.

Η γνωστή ηθοποιός που θα είναι υποψήφια στον νότιο τομέα είπε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή καθώς, όπως είπε, εκτιμά τη Φώφη Γεννηματά την οποία χαρακτήρισε άνθρωπο με ήθος, και πρόσθεσε ότι είναι μια γυναίκα που κάνει σοβαρό αγώνα στην πολιτική σκηνή του τόπου.

“Ο κόσμος πρέπει να λειτουργήσει ενάντια στον διπολισμό”, είπε η κ. Μπάρμπα και συμπλήρωσε ότι “στις ευρωεκλογές οι πολίτες ψήφισαν τιμωρητικά”.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι ψηφοφόροι θα σκεφτούν διαφορετικά στις εθνικές εκλογές και όπως τόνισε “κάποιοι ίσως να έρθουν και με εμάς, που το κέντρο έχει αρμονία και σοβαρότητα. Έκανε λάθη αλλά πάντα υπάρχει μια νέα αρχή”.

Κατά την εκτίμησή της στις επερχόμενες εκλογές, “θα δούμε άλλα νούμερα, όλοι θα είναι πιο σοβαροί γιατί διακυβεύεται το μέλλον μας”.

Το ΚΙΝΑΛ είπε “έχει εξαιρετικά στελέχη” ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι “είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην κοινοβουλευτική και πολιτική ζωή του τόπου, ωστόσο ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να κάνει τη δική του επιλογή, για την οποία θα κριθεί”.

Σε ότι αφορά τις μετεκλογικές συνεργασίες τάχθηκε υπέρ, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει ότι το τι θα γίνει είναι απόφαση των αρχηγών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα