Γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις

Γενικά βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις
Σύννεφα στον ουρανό Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι εως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ΒΑ και ΝΔ τμήματα της χώρας
  • Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Το Σάββατο προβλέπεται γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγες βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο και πιθανόν από τις απογευματινές ώρες στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 22 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : στις 31/10/1949 είχαμε πλημμύρες στη Λαμία. Το 1978 ήταν αποκλεισμένες από το χιόνι πολλές περιοχές της Δ. Μακεδονίας, έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα η Φλώρινα για 2 μέρες. Το 2006 σημειώνονται ισχυρές βροχές στην Αττική με 95 χιλιοστά βροχής στην Πεντέλη και χιόνια στα κεντρικά ορεινά πάνω από 1200μ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα