Ευτύχης Μπλέτσας: Πέθανε ο Ηρακλής, ο αγαπημένος του σκύλος

Ευτύχης Μπλέτσας: Πέθανε ο Ηρακλής, ο αγαπημένος του σκύλος
Ο Ευτύχης Μπλέτσας Glomex

"Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος", έγραψε ο Ευτύχης Μπλέτσας στο Instagram.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον γνωστό παρουσιαστή Ευτύχη Μπλέτσα, καθώς έφυγε από την ζωή ο Ηρακλής, ο αγαπημένος του σκύλος. Την είδηση έκανε γνωστή ο παρουσιαστής μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Ηρακλής είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο μέσω της εκπομπής του Ευτύχη, Happy Traveller και ήταν πάντα δίπλα στον παρουσιαστή σχεδόν σε όλα του τα ταξίδια.

Ο σκύλος του ζευγαριού, ο οποίος είχε βρεθεί σε κάποιο ταξίδι και υιοθετήθηκε από την οικογένεια, αρρώστησε ξαφνικά και παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, δεν τα κατάφερε.

Το μήνυμα του Ευτύχη Μπλέτσα

“Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller. Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα”, έγραψε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα