Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Μπρίτζετ Μάλκολμ: Της είπαν να πάρει ναρκωτικά για να χάσει κιλά

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Μπρίτζετ Μάλκολμ: Της είπαν να πάρει ναρκωτικά για να χάσει κιλά
H Μπρίτζετ Μάλκολμ υπήρξε 'άγγελος' της Victoria's Secret. Instagram

Πρώην μοντέλο της Victoria's Secret αποκάλυψε πως όταν ήταν ακόμα ανήλικη, το πρακτορείο της την είχε συμβουλέψει να πάρει ναρκωτικά και να κάνει πολύ σεξ, για να χάσει κιλά.

H Μπρίτζετ Mάλκολμ είναι Αυστραλή. Από το 2007, δηλαδή από όταν ήταν 16 χρόνων ήταν και μοντέλο. Βοηθούσε και το ύψος της -φτάνει στο 1.80. Όπως αποκάλυψε η επί χρόνια εκλεκτή των θρυλικών shows της Victoria’s Secret, σε πρόσφατο βίντεο που πόσταρε στο λογαριασμό της  στο Instagram όταν ήταν ακόμα ανήλικη την συμβούλευαν να πάρει ναρκωτικά και να κάνει πολύ σεξ, για να καταφέρει να χάσει κιλά.

Σε μια από τις πρώτες αποκαλύψεις, είχε πει πως όσο εργαζόταν ως μοντέλο, έπρεπε να χωράει σε ρούχα μεγέθους 4 (δηλαδή, η μέση να είναι έως 63 εκατοστά, οι γοφοί έως 90 και το στήθος έως 85). Όπως λέει η ίδια στο video που ‘πόσταρε’ στα social media το οποίο ονόμασε ‘Times the fashion industry has sucked’ “για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου, δεν μπορούσα να πέσω κάτω από το νούμερο 4 στα ρούχα. Και αν σκεφτείτε πως είμαι 1.80, μάλλον δεν θα έπρεπε να πέσω κάτω από αυτό. Επειδή δεν μπορούσα να χάσω άλλα κιλά, είχα πρόβλημα.

Eίχα πάει σε έναν χειροπράκτη στη Νέα Υόρκη, ο οποίος διαφημίζεται ως ο διατροφολόγος των celebrities. Ήμουν 66 κιλά. Όταν με είδε, μου είπε ‘Μπρίτζετ, ακόμα και για φυσιολογικό κορίτσι, είσαι χοντρή. Θυμάμαι πως σκεφτόμουν ότι είχε άδικο, αλλά η πίεση που μου ασκούσαν όσοι ήταν γύρω μου (οι της βιομηχανίας και του πρακτορείου μου), ήταν τεράστια. Οπότε ρώτησα τι έπρεπε να κάνω για να χάσω κιλά. Ξεκινήσαμε με αποτοξίνωση τριών ημερών, κατά τις οποίες έπαιρνα 500 θερμίδες την ημέρα και έτρεχα 10 χιλιόμετρα -κάθε μέρα. Ζούσα με ροφήματα πρωτεΐνης και τα ίδια λαχανικά για κάποια χρόνια, τα οποία μου διέλυσαν το στομάχι -καταστράφηκε το πεπτικό μου σύστημα“.

Σε βίντεο που ακολούθησε, ενημέρωσε πως πολλοί τη ρωτούν γιατί μιλάει τώρα για τη βιομηχανία της μόδας και δεν το έκανε νωρίτερα -αυτή η μάστιγα. Για αυτό και έκανε μια αναδρομή.

Στα 18 ζούσα σε τρεις χώρες, μόνη μου. Ταξίδεψα σε όλες τις ηπείρους -δεν πήγα στην Ανταρκτική. Υπήρξα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πολύ μεγαλύτερους άνδρες. Υπήρξα θύμα σεξουαλικής επίθεσης πάρα πολλές φορές. Ατζέντης μου, μου είχε πει να πάρω κοκαΐνη για να χάσω κιλά. Γενικά, το πρακτορείο μου, μου ασκούσε τεράστια πίεση για τα κιλά μου. Απέκτησα διαταραχή μετατραυματικού στρες. Ενώ ήμουν ακόμα ανήλικη, μου είχαν συστήσει να κάνω πολύ σεξ για να χάσω κιλά. Την ίδια ώρα, δεν είχα ανακαλύψει τη σεξουαλική μου ταυτότητα, ανέπτυξα ανορεξία, βουλιμία και κατάθλιψη. Δεν μπορούσα να κοινωνικοποιηθώ, χωρίς να πιω αλκοόλ. Είχα συνηθίσει τα Xanax και τα Ambien, για να μπορώ να ‘βγάζω’ κάθε βράδυ. Και όλα αυτά μου συνέβησαν, πριν γίνω 18. Τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν στη συνέχεια.

Οκτώ χρόνια αργότερα, στα 26α γενέθλια, κατέρρευσα. Για ένα χρόνο, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, χωρίς να πάθω κρίση πανικού και κρίση άγχους. Είχα και αυτοκτονικές σκέψεις που με είχαν τρομοκρατήσει. Αυτό συνέβη προ τετραετίας.

Σήμερα έχω συμπληρώσει δυο χρόνια ως νηφάλια και 4 χρόνια από την ανάρρωση μου επί των διατροφικών μου διαταραχών. Είμαι χαρούμενη. Είμαι ισορροπημένη, είμαι δυνατή και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορούσα να μιλήσω για τις εμπειρίες μου, πριν βρεθώ εδώ όπου είμαι σήμερα, χωρίς να παθαίνω έντονα PTSD κάθε φορά που μόνο θυμόμουν τι έχω περάσει. Τώρα είμαι καλά και για αυτό μιλάω για όσα μιλάω. Είμαι αρκετά δυνατή να αντέξω τις συνέπειες, κάτι που δεν ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ο μόνος λόγος που μιλάω για τη βιομηχανία της μόδας είναι γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτός ο χώρος πρέπει να αλλάξει. Υπήρξα από τα τυχερά μοντέλα, καθώς είχα τη δυνατότητα να κάνω μεγάλη σε διάρκεια, καριέρα. Η δουλειά μου δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνει κακοποίηση και για αυτό μιλώ τώρα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα