Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-0: Θριαμβευτική επιστροφή στην κορυφή

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 2-0: Θριαμβευτική επιστροφή στην κορυφή

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαρωτική στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε δίκαιη νίκη με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου, για να επιστρέψει στην κορυφή με +1 έναντι των μπλαουγκράνα .

Μετά από τα δύο διαδοχικά χαστούκια στο πρωτάθλημα από Θέλτα και Λεβάντε και την εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στους “16” του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης έψαχνε μία νίκη-δήλωση και την πέτυχε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Αφού έμεινε όρθια στο πρώτο 45λεπτο του Clasico έχοντας για κορυφαίο τον Κουρτουά, στο δεύτερο ημίχρονο θύμισε την ομάδα που σάρωνε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και έπαιρνε επί τρία συναπτά έτη το βαρύτιμο τρόπαιο, καθώς παρέσυρε στο διάβα της την Μπαρτσελόνα επικρατώντας απολύτως δίκαια με σκορ 2-0.

Ο Βινίσιους ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των μερένγκες στο 71′ και ο Μαριάνο εκείνος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 2-0 λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο χορτάρι, με το φινάλε να βρίσκει την ομάδα του Ζιντάν να είναι ξανά μόνη στην κορυφή με +1 απέναντι στην παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τις λεπτομέρειες στο Sport24.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα