ΗΠΑ: Έφηβοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 73χρονο με κώνο οδικής σήμανσης – Τραβούσαν βίντεο με κινητό

ΗΠΑ: Έφηβοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 73χρονο με κώνο οδικής σήμανσης – Τραβούσαν βίντεο με κινητό
Philadelphia Police Department

Η αστυνομία στη Φιλαδέλφεια αναζητά επτά εφήβους υπόπτους που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό ενός 73χρονου, ο οποίος αργότερα πέθανε από τραύματα στο κεφάλι.

Συγκλονίζουν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας που έδωσε στη δημοσιοτότητα το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας, στα οποία φαίνετα μια ομάδα εφήβων να χτυπάει ένα ηλικιωμένο άτομο με κώνο οδικής σήμανσης.

Συγκεγκριμένα, σύμφωνα με το abcnews, η αστυνομία δημοσίευσε τα ανησυχητικά πλάνα την Παρασκευή από τη φονική επίθεση, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της 24ης Ιουνίου.

Στο βίντεο, μια ομάδα εφήβων φαίνεται να κυνηγάει ένα άτομο, το οποίο είναι θολό, σε έναν δρόμο στη Βόρεια Φιλαδέλφεια. Ένας από τους έφηβους φαίνεται να εκτοξεύει έναν κώνο οδικής σήμανσης στο θύμα. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα κορίτσι να μαζεύει τον κώνο της κυκλοφορίας και να τον ρίχνει επανειλημμένα στο θύμα. Ένας άλλος ύποπτος φαίνεται να βιντεοσκοπεί την επίθεση με κινητό τηλέφωνο.

«Οι έφηβοι χτύπησαν τον 73χρονο πολλές φορές με αντικείμενα, ενώ αυτός βρισκόταν στο έδαφος, δεν σταματούσαν να τον χτυπούν στο κεφάλι του, προκαλώντας σοβαρά τραύματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα. «Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε από τα τραύματά του την επόμενη μέρα».

Η αστυνομία δήλωσε αργότερα πως το θύμα ήταν ο 73χρονος James Lambert από τη Βόρεια Φιλαδέλφεια. Ο υπεύθυνος ανθρωποκτονιών Τζέισον Σμιθ είπε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενημέρωσης την Παρασκευή, ότι ο ιατροδικαστής έκρινε ότι η αιτία του θανάτου του Λάμπερτ ήταν αμβλύ τραύμα στο κεφάλι.

Η αστυνομία είπε ότι αναζητά συνολικά επτά εφήβους, τέσσερα αγόρια και τρία κορίτσια. Η πόλη προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα