Εd Sheeran: Απρόοπτη κλήση για τον έλεγχο της καραντίνας όσο ήταν “στον αέρα”

Εd Sheeran: Απρόοπτη κλήση για τον έλεγχο της καραντίνας όσο ήταν “στον αέρα”
Shutterstock

Απρόοπτη τηλεφωνική κλήση, διέκοψε εγγραφή podcast στην οποία συμμετείχε ο πασίγνωστος τραγουδιστή, Ed Sheeran, για να τον ρωτήσουν αν βρίσκεται απομονωμένος, όπως θα έπρεπε να κάνει.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, Ed Sheeran, ξαφνιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εγγραφής podcast, εξαιτίας τηλεφωνικής κλήσης που έλαβε, από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, για να διασφαλίσουν ότι ακολουθούσε τους κανόνες της καραντίνας.

Κι ενώ οι ηθοποιοί από τον Χάρι Πότερ, Τζέιμς και Όλιβερ Φελπς, συζητούσαν μαζί του στα πλαίσια συνέντευξης, σύμφωνα με τον Independent, ο τραγουδιστής έλαβε την επείγουσα κλήση, λέγοντας τους να περιμένουν λίγο γιατί τον καλούσε στο κινητό η Κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, έβγαλε τα ακουστικά του και μίλησε στους ειδικούς για τον covid, για λίγα λεπτά, όπου και τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καραντίνα, όπως ήταν απαραίτητο μετά την επιστροφή του στη χώρα του από ταξίδι στις ΗΠΑ.

Όταν ο Εd Sheeran επέστρεψε στη συνέντευξη, ο μάνατζέρ του, Stuart Camp, αστειεύτηκε με το γεγονός επισημαίνοντας πως η κατάσταση θύμισε “τηλεφώνημα από τον δάσκαλο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα