Βάνα Μπάρμπα: “Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας να βοηθήσω εθελοντικά”

Βάνα Μπάρμπα: “Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας να βοηθήσω εθελοντικά”
Βάνα Μπάρμπα PAPADAKIS PRESS

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο το διάστημα που διανύουμε με τον πόλεμο στην Ουκρανία και πως θα ήθελε να πάει να βοηθήσει εθελοντικά.

Για τις εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία και την βοήθεια που θα ήθελε να προσφέρει, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα σε πρωινή εκπομπή του Mega.

“Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους μας. Νομίζω ότι περνάμε όλοι το ίδιο μούδιασμα. Μετά από έναν κορονοϊό, περνάμε έναν πόλεμο δίπλα μας. Είτε μακριά είτε κοντά, ο πόλεμος είναι ίδιος, αλλά όσο πιο κοντά μας είναι τόσο δεν εφησυχάζει κανένας μας. Είναι τόσο βαρύ αυτό το κλίμα, που δεν μπορείς να χαρείς”, είπε και συνέχισε:

“Έχω ένα σωματείο τη “Δύναμη Ζωής”. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς. Κάθε μήνα υπάρχουν μητέρες με τα παιδιά τους που τους δίνουμε δωρεάν σουπερμάρκετ. Θα ήθελα να τρέξω ακόμη και μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά. Εκεί υπάρχουν πολλές μητέρες μόνες με παιδιά. Θα το κάνω”.

Όσο για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για βιασμούς και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, ανέφερε:

“Εγώ είπα να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει. Κι εγώ μπορεί να έχω κρίνει ανθρώπους με βάση το συναίσθημά μου, αλλά μπορεί να έχω κάνει λάθος. Ας είμαστε αλληλέγγυοι. Δεν είναι δική μας δουλειά. Δεν υπάρχει θυμός για όσα πάθανε, γιατί κι εμείς πάθαμε παλιά. Υπάρχει θυμός επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα