Οχάιο: Ένοπλος εισέβαλε σε νοσοκομείο αεροπορικής βάσης

Οχάιο: Ένοπλος εισέβαλε σε νοσοκομείο αεροπορικής βάσης

Στην αεροπορική βάση Wright-Patterson έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος βρισκόταν στον τέταρτο όροφο του κτιρίου.

Περιστατικό με ένοπλο που εισέβαλε στο νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης Wright-Patterson στην αμερικανική πολιτεία Οχάιο, ανέφερε η αεροπορική βάση και η ομοσπονδιακή υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων (ATF).

Ο ένοπλος φέρεται να βρισκόταν στον τέταρτο όροφο, όπου βρίσκεται η ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τεράστια αστυνομική παρουσία στη βάση: Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, κλιμάκια δυνάμεων ασφαλείας και μυστικών υπηρεσιών.

Στο προσωπικό της βάσης δόθηκε εντολή να βρουν καταφύγιο μέχρι το τέλος των ερευνών, ανέφερε η εφημερίδα Dayton Daily News.

Το περιστατικό τέθηκε λίγο μετά τις 21.45 υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πλέον ανέφερε με ανακοίνωσή του στο twitter το πανεπιστήμιο Wright State. Οι αρχές ενημέρωσαν το προσωπικό της αεροπορικής βάσης ότι η απειλή στο ιατρικό κέντρο της βάσης πέρασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η πολεμική αεροπορική βάση Wright-Patterson έχει πάνω από 27.000 υπαλλήλους και βρίσκεται λίγα μίλια ανατολικά του Ντέιτον στο Οχάιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα