Αλίσα Μιλάνο: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τις εκτρώσεις που είχε κάνει

Αλίσα Μιλάνο: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τις εκτρώσεις που είχε κάνει
Αλίσα Μιλάνο Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Η Αλίσα Μιλάνο πίστευε ότι οι αποβολές που είχε ήταν "καρμική τιμωρία" για τις εκτρώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν. Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις εκτρώσεις που έκανε στο παρελθόν και το πώς επηρεάσαν την ψυχολογία της αργότερα, όταν είχε αποβολές στη διάρκεια των κυήσεών της, προχώρησε η γνωστή ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο, μιλώντας στη σειρά podcast “Me Becoming Mom” της Zoë Ruderman.

“Πίστευα ότι αυτή θα είναι η καρμική τιμωρία μου. Να μην κάνω ποτέ παιδιά, μετά από τις εκτρώσεις”, δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός, η οποία είχε κάνει δύο εκτρώσεις το 1993, όταν ήταν περίπου 20 ετών.

Η Μιλάνο πρόσθεσε ότι η θεραπεία την βοήθησε να ξεπεράσει αυτά τα συναισθήματα αργότερα στη ζωή της. “Δεν το καταλάβαινα τότε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος με ψυχολογική στήριξη για να συνειδητοποιήσω ότι αυτές ήταν σκέψεις που δημιουργούσα εγώ στο μυαλό μου”, είπε.

Όπως αναφέρει το PageSix.com, πριν από την αναζήτηση θεραπείας, ο φόβος της τιμωρίας ήταν πολύ έντονος στα πρώτα χρόνια της μητρότητας για την ηθοποιό, η οποία έχει τώρα δύο παιδιά: ένα γιο 10 ετών και μια κόρη 7 ετών.

“Σκεφτόμουν: Κι αν συμβεί κάτι σε αυτά τα δύο μικρά όντα που αγαπώ τόσο πολύ; Κι αν πρέπει να μου τα πάρουν, ως κρμική τιμωρία για τις εκτρώσεις που έκανα τότε;”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Η ηθοποιός του “Charmed” είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τις δύο αμβλώσεις της, αναφέροντας πως δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα και γι’ αυτό είχε αποφασίσει να διακόψει τις εγκυμοσύνες της.

“Μεγάλωσα ως Καθολική και ξαφνικά ήρθα σε σύγκρουση με την πίστη μου. Μια πίστη που συνειδητοποίησα ότι ενίσχυε μόνο τους άνδρες να παίρνουν κάθε απόφαση σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται. Είχα καριέρα και μέλλον και δυνατότητες. Και επίσης, υπέφερα από άγχος για αρκετό διάστημα”, είχε πει τότε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα