John Galliano: Δισεκατομμυριούχος του ζήτησε να είναι δημιουργικός κι εκείνος παρέδωσε νυφικό από καθρέφτη

John Galliano: Δισεκατομμυριούχος του ζήτησε να είναι δημιουργικός κι εκείνος παρέδωσε νυφικό από καθρέφτη
Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Ivy Love Getty παντρεύτηκε, φορώντας καθρέφτη. Instagram

Η Ivy Love Getty είναι 26 χρόνων και κληρονόμος πετρελαϊκής αυτοκρατορίας. Πριν λίγες ημέρες, παντρεύτηκε. Είχε αναθέσει το νυφικό στον John Galliano,ζητώντας του να είναι δημιουργικός. Εκείνος παρέδωσε ένα καθρέφτη.

H κυρία της φωτογραφίας λέγεται Ivy Love Getty. Είναι 26 χρόνων και πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Tobias Alexander Engel, ο οποίος είναι φωτογράφος. Η Ivy Love δηλώνει καλλιτέχνης και μοντέλο. Είναι η εγγονή του ‘πιο πλούσιου ανθρώπου του κόσμου’ στα μέσα του 20ου αιώνα, Jean Paul Getty, ο οποίος δημιούργησε την πετρελαϊκή αυτοκρατορία που κρατά το όνομα της οικογενείας, μέχρι σήμερα μεταξύ των πλουσιότερων του πλανήτη.

Μια στάση εδώ: εκ των δεκάδων ενδιαφερουσών ιστοριών που έχουν για πρωταγωνιστή τον δισεκατομμυριούχο JP Getty, ο οποίος ήταν ξακουστός ‘κυνηγός’ (“δύσκολα έλεγε όχι, σε άνδρα ή γυναίκα” είχε πει ο δικηγόρος του, Robin Lund), έκανε πέντε γάμους και απέκτησε 5 γιους, ξεχωρίζει μια του 1973. Τον Ιούλιο εκείνου του έτους απήχθη ένα από τα 14 εγγόνια του, ο 16χρονος John Paull Getty III, στη Ρώμη από τη μαφία. Η ‘Ndrangheta ζητούσε λύτρα 17 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Getty αρνήθηκε να δώσει αυτό το ποσό, λέγοντας πως αν πληρώσει θα απαχθούν και τα υπόλοιπα εγγόνια του. Τέσσερις μήνες αργότερα, του έστειλαν το αυτί του εγγονού του με το ταχυδρομείο. Ζητούσαν για λύτρα 3.2 εκατομμύρια δολάρια. Ο επιχειρηματίας έδωσε 2.2 εκατομμύρια τελική τιμή. Ήταν το μάξιμουμ του ποσού που μπορούσε να εκπέσει φόρου. Τα υπόλοιπα 800.000 τα δάνεισε στον πατέρα του απαχθέντος, με 4% τόκο.

Πίσω στην Ivy Love, παντρεύτηκε στο Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο και για αυτήν την στιγμή διάλεξε ένα νυφικό του John Galliano, για το Maison Margiela Haute Couture. Ήταν γεμάτο καθρεφτάκια και αναφορές στα αγαπημένα αντικείμενα και συνήθειες της γιαγιάς της, Ann που τη μεγάλωσε και πέθανε το Σεπτέμβριο του 2020 και του πατέρα της, John Gilbert που πέθανε το Νοέμβριο του 2020. Είχε ζητήσει από τον σχεδιαστή (που ήταν ο αγαπημένος της γιαγιάς της) να είναι δημιουργικός και να φέρει κοντά της τους δυο πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της. Το μυστήριο ανέλαβε να φέρει εις πέρας η Νancy Pelosi, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Galliano “σε ένα μεγάλο ποσοστό, το νυφικό είναι πραγματικός καθρέφτης. Επειδή όμως, έπρεπε να μπορεί να περπατάει, δημιουργήσαμε μια ουσία που παραπέμπει σε πραγματικό καθρέφτη, αλλά έχει μικρότερο βάρος. Στο πέπλο κεντήθηκαν καρύδια, στη μνήμη της γιαγιάς της που μεγάλωσε σε σχετική φάρμα και κιθάρες, στη μνήμη του μουσικού πατέρα της”.

Ιδού το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα