Σασμός – Επόμενο επεισόδιο: Η Καλλιόπη στα χνάρια Μαθιού και Βασιλικής

Σασμός – Επόμενο επεισόδιο: Η Καλλιόπη στα χνάρια Μαθιού και Βασιλικής

Ραγδαίες εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς "Σασμός" στον Alpha. Τι θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης (11/11).

Καθηλώνει τους τηλεθεατές η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και με δύσκολες αποφάσεις.

Δείτε παρακάτω τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 21:00 – Επεισόδιο 41

Ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή. Ο Μαθιός το αρνείται έξαλλος, αλλά του μπαίνουν υποψίες ότι παρακολουθούν τη Βασιλική και ακυρώνει την εκδρομή τους χωρίς να της αποκαλύψει τον λόγο. Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι, χωρίς αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα και η Αργυρώ δέχεται, αλλά προβληματίζεται για το πώς θα το πάρουν οι δικοί της. Η σχέση του Πέτρου με την Σεμίνα προχωράει κρυφά και η Σεμίνα ζητάει χρόνο από τον Πέτρο για να χωρίσει με τον Διονύση. Ο Άγγελος συνεχίζει να ψάχνει για την ιστορία της Ανθούλας. Η Καλλιόπη πληροφορείται τις υποψίες που έχει η αστυνομία για τη Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Κι ενώ ο Μαθιός με την Βασιλική κανονίζουν να βρεθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι εκεί έχει ακολουθήσει τη Βασιλική κι η Καλλιόπη…

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα