Άγριες Μέλισσες: Πώς αντέδρασε το twitter στο πρώτο γκέι φιλί της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Πώς αντέδρασε το twitter στο πρώτο γκέι φιλί της σειράς

Ένα γκέι φιλί προβλήθηκε στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, με το Twitter να υποκλίνεται στους συντελεστές της. Τι δήλωσε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης, που ερμηνεύει τον Λευτέρη.

Μια πολύ σημαντική σκηνή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” το βράδυ της Τρίτης (09/11) στον ΑΝΤ1, καθώς δύο χαρακτήρες του ιδίου φύλου έδωσαν ένα φιλί στο στόμα.

Ο λόγος για την σκηνή όπου ο γιος του Ακύλα, ο Λευτέρης, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του θεάτρου που κάνει πρόβα ο θίασος του Λευτέρη, ο Δημήτρης, φιλιούνται στο στόμα, την στιγμή που η Δρόσω είναι έτοιμη να μπει στον χώρο.

Η συγκεκριμένη σκηνή με το γκέι φιλί φέρει ιδιαίτερη σημασία, όχι επειδή θα πυροδοτήσει εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς, αλλά επειδή σπάνια υπάρχει ορατότητα για τα ομοφυλόφιλα άτομα στην ελληνική τηλεόραση.

Εν έτει 2021, η τηλεόραση συνεχίζει να φοβάται να παρουσιάσει γκέι χαρακτήρες, με τις “Άγριες Μέλισσες” να κάνουν την διαφορά για άλλη μια φορά, προβάλλοντας την διαφορετικότητα με σεβασμό και αγάπη.

Μετά την προβολή της σκηνής, τα σχόλια στα social media ήταν ποικίλα. Δεν έλειψαν τα ομοφοβικά σχόλια, ωστόσο, οι θετικές αντιδράσεις ήταν πολύ περισσότερες και αυτό δίνει μια ελπίδα πως κάτι αλλάζει στην κοινωνία μας.

Σχολιάζοντας την σκηνή του φιλιού και τα σχόλια που έλαβε, ο ηθοποιός Δημήτρης Τσίκλης, που ερμηνεύει τον ρόλο του Λευτέρη, δήλωσε σήμερα στην εκπομπή “Στούντιο 4“:

“Η σεξουαλικότητα κάθε ατόμου δεν προσδιορίζει τον χαρακτήρα του. Με την αγάπη οφείλουμε να μετακινήσουμε αυτή την κοινωνία. Προφανώς υπήρχαν και τα αρνητιά σχόλια. Έλαβα κάποια στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media, είδα και αρκετά κάτω από posts. Στο Twitter η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα μηνύματα ήταν θετικά και ήταν μεγάλη μου χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι κάτι αλλάζει πια. Απογοητεύομαι όταν βλέπω ανθρώπους να έχουν τόσο μίσος μέσα τους. Με θλίβει αυτό”.

Πολλοί ήταν εκείνοι, πάντως, που υποκλίθηκαν στους συντελεστές της σειράς, για την απόφαση να προβάλουν την συγκεκριμένη σκηνή.

Τα σχόλια στο Twitter για το γκέι φιλί:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα