Διώρυγα του Σουέζ: Συμφωνία με τον πλοιοκτήτη για την απελευθέρωση του Ever Given

Διώρυγα του Σουέζ: Συμφωνία με τον πλοιοκτήτη για την απελευθέρωση του Ever Given
This satellite image from Maxar Technologies shows the cargo ship MV Ever Given stuck in the Suez Canal near Suez, Egypt, Sunday, March 28, 2021. Two additional tugboats sped Sunday to Egypt's Suez Canal to aid efforts to free the skyscraper-sized container ship wedged for days across the crucial waterway, even as major shippers increasingly divert their boats out of fear the vessel may take even longer to free. (©Maxar Technologies via AP) AP

Συμφωνία ανάμεσα στην Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ και τον πλοιοκτήτη για την απελευθέρωση του Ever Given. Θα πραγματοποιηθεί τελετή για τον εορτασμό της «υπογραφής της συμφωνίας».

Η Αρχή της Διώρυγας του Σουέζ ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωση του πλοίου Ever Given που κρατείται αφότου είχε αποκλείσει τον περασμένο Μάρτιο την διώρυγα του Σουέζ, νευραλγική δίοδο του διεθνούς εμπορίου.

Η συμφωνία επετεύχθη με τον ιδιοκτήτη του πλοίου, σύμφωνα με την Αρχή της Διώρυγας. Τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη για τον εορτασμό της «υπογραφής της συμφωνίας» και «τον απόπλου» του πλοίου που κρατείται από τις αιγυπτιακές αρχές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα