Παντρεύτηκε η Μαλάλα Γιουσαφζάι – “Είναι μια πολύτιμη μέρα στη ζωή μου”

Παντρεύτηκε η Μαλάλα Γιουσαφζάι – “Είναι μια πολύτιμη μέρα στη ζωή μου”
Με τον αγαπημένο της Άσερ παντρεύτηκε η Μαλάλα Γιουσαφάι

Η γνωστή ακτιβίστρια από το Πακιστάν που έχει βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης και μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άσερ. Τι έγραψε στα social media.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαλάλα Γιουσαφζάι, η γυναίκα που σε ηλικία 15 ετών επέζησε από απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της από ένοπλο Ταλιμπάν.

Η γνωστή ακτιβίστρια από το Πακιστάν, που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον αγώνα για τα δικαιώματα και τη μόρφωση των γυναικών, έχοντας λάβει και βραβείο Νόμπελ (2014), παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Άσερ στη Μεγάλη Βρετανία όπου και ζει το τελευταίο διάστημα.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσω των social media, γράφοντας πως “η σημερινή είναι μια πολύτιμη ημέρα στη ζωή μου. Ο Άσερ κι εγώ παντρευτήκαμε για να είμαστε σύντροφοι για μια ζωή. Γιορτάσαμε με μια μικρή τελετή στο σπίτι μας στο Μπέρμιγχαμ με τις οικογένειές μας. Στείλτε μας τις προσευχές σας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βαδίζουμε μαζί στο ταξίδι που έχουμε μπροστά μας”.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή της με ορισμένες φωτογραφίες.

Τη Μαλάλα Γιουσαφζάι είχε πυροβολήσει στο κεφάλι μέλος των Ταλιμπάν το 2012, εξαιτίας της εκστρατείας της υπέρ της μόρφωσης των κοριτσιών. Είχε γίνει γνωστή χάρη στο ιστολόγιο το οποίο έγραφε με ψευδώνυμο στον ιστότοπο του BBC, στα 11 της χρόνια, για τη ζωή στα εδάφη υπό την κατοχή των πακιστανών Ταλιμπάν.

Πέρυσι πήρε πτυχίο από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου σπούδασε φιλοσοφία, πολιτικές επιστήμες και οικονομικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα