Από ισχαιμία του μυοκαρδίου ο θάνατος της 14χρονης – Έντονη η οσμή του αλκοόλ στη σορό της

Από ισχαιμία του μυοκαρδίου ο θάνατος της 14χρονης – Έντονη η οσμή του αλκοόλ στη σορό της
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Ο θάνατός της 14χρονης αποδίδεται σε ισχαιμία του μυοκαρδίου, ενώ στη σορό της εντοπίστηκε έντονη οσμή αλκοόλ. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν σε τι ποσότητες ήταν το αλκοόλ και αν υπάρχουν άλλες ουσίες στο αίμα του άτυχου κοριτσιού.

Τραγικές είναι οι εξελίξεις ως προς τα αίτια θανάτου της 14χρονης μαθήτριας από την Σαντορίνη.

Το απόγευμα ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά η νεκροψία-νεκροτομή στην ανήλικη, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Ο θάνατός της αποδίδεται σε ισχαιμία του μυοκαρδίου, ενώ στη σορό της εντοπίστηκε έντονη οσμή αλκοόλ. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν σε τι ποσότητες ήταν το αλκοόλ και αν υπάρχουν άλλες ουσίες στο αίμα του άτυχου κοριτσιού.

Για τα αποτελέσματα της νεκροψίας ενημερώνονται οι αρμόδιες Αρχές που σχηματίζουν δικογραφία ενώ ενημερώνεται και ο Εισαγγελέας για να αποφασιστεί αν θα υπάρξουν διώξεις και σε βάρος ποιων.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης όπου το κορίτσι μεταφέρθηκε αναίσθητο και ουσιαστικά νεκρό στο νοσοκομείο της Σαντορίνης. Βρισκόταν σε σπίτι στο νησί, όπου γινόταν πάρτι συνομηλίκων της που γιόρταζαν τα γενέθλια μίας συμμαθήτριάς τους.

Στον χώρο παρότι υπήρχαν ανήλικοι δεν βρισκόταν κανείς γονέας ή κηδεμόνας και το παιδί φέρεται να ήταν αρκετή ώρα αναίσθητο και αβοήθητο πριν αποφασίσουν οι συμμαθητές της να καλέσουν ασθενοφόρο.

Έρευνα διενεργείται από την τοπική αστυνομική Αρχή, για να διακριβωθεί αν έγινε κατανάλωση αλκοόλ στο πάρτι, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για να συνταχθεί ολοκληρωμένο το πόρισμα του ιατροδικαστή και αναμένονται επίσης οι όποιες εξελίξεις ανάλογα με την κρίση των Αρχών και του Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα