Άμπερ Χερντ: Η πρώην του Ντεπ έγινε μητέρα μέσω παρένθετης

Άμπερ Χερντ: Η πρώην του Ντεπ έγινε μητέρα μέσω παρένθετης
Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ AP

Το πρώτο της παιδί απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας η πρώην του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ. Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της.

Μια τρυφερή αποκάλυψη έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) η Άμπερ Χερντ, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, η οποία όπως είπε, απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της, η Άμπερ Χερντ, η οποία απασχόλησε τον παγκόσμιο Τύπο πριν δυο περίπου χρόνια, λόγω του θυελλώδους χωρισμού της και της δικαστικής της διαμάχης με τον διάσημο ηθοποιό και πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, δήλωσε πως ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε πλέον στη ζωή της και έγινη μετέρα με τους “δικούς της όρους”.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα καταλαβαίνω και εκτιμώ πόσο σημαντικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη κομμάτια της μοίρας μας με τέτοιον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο, όπου θα είναι εντάξει να μην θες δαχτυλίδι για να αποκτήσεις κούνια [σ.σ. μωρό]. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να διατηρήσει το ότι η προσωπική μου ζωή δεν απασχολεί κανέναν, επίσης καταλαβαίνω πως η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω όλο αυτό. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου» ανέφερε στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία με τη μικρή κορούλα της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα