Φινάλε για την Κατερίνα Καινούργιου στο Open – Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της

Φινάλε για την Κατερίνα Καινούργιου στο Open – Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της
Η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε της εκπομπής "Ευτυχείτε"

Με συγκίνηση αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του "Ευτυχείτε" η Κατερίνα Καινούργιου, εν μέσω φημών περί μεταγραφής της στον Alpha.

Τίτλους τέλους έριξε το πρωί της Παρασκευής (2/7) η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του “Ευτυχείτε” για το καλοκαίρι, μετά από μια αρκετά επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν στο Open.

Φανερά συγκινημένη, η διάσημη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της αλλά και το Open, καθώς ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να “μετακομίζει” στο κανάλι του Alpha, αναλαμβάνοντας εκεί την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και ευχαρίστησε έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες της, αλλά και τη διοίκηση του Open που έφερε την εκπομπή της στη κορυφή της τηλεθέασης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Γρηγόρη Γκουντάρα και το τέλος της συνεργασίας τους, έπειτα από δυο χρόνια, καθώς ο ίδιος την επόμενη σεζόν θα βρεθεί στον ΣΚΑΪ.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στην ιδιοκτησία του Open, που με πίστεψε, με κράτησε, και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς, τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ και το πιο μεγάλω “ευχαριστώ” σε εσάς, να είστε όλοι καλά, πάνω από όλα να είστε υγιείς, σας αγαπώ, θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη» δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα βρίσκεται ξανά στο Open ή όχι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα