The Chase: Μεγάλο ντέρμπι – Έφτασε κοντά στις 5.000 ευρώ αλλά τον “κατασπάραξε” το Γεράκι

The Chase: Μεγάλο ντέρμπι – Έφτασε κοντά στις 5.000 ευρώ αλλά τον “κατασπάραξε” το Γεράκι
Το Γεράκι στο "The Chase" MEGA

Μια αγωνιώδη αναμέτρηση είχαν ο παίκτης του "The Chase" Παναγιώτης, που έφτασε μόνος του στον τελικό, και το Γεράκι. Αντιδράσεις στο Twitter για τις εύκολες ερωτήσεις.

Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ έφτασε ένας παίκτης του “The Chase” το απόγευμα της Δευτέρας (04/07), ωστόσο, την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να κερδίσει.

Συγκεκριμένα, στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, ο Παναγιώτης έφτασε μόνος του στον τελικό, ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί την υψηλότερη προσφορά που του πρότεινε το Γεράκι, η οποία ήταν 5.000 ευρώ.

Ο Παναγιώτης και το Γεράκι είχαν μία αγωνιώδη αναμέτρηση, με τον δεύτερο να βγαίνει τελικά νικητής.

Ο παίκτης είχε 13 σωστές απαντήσεις στον τελικό και, μάλιστα, κατάφερε να απαντήσει σωστά και κάποιες ερωτήσεις που έχασε το Γεράκι όταν ήρθε η δική του σειρά.

Παρόλα αυτά, μερικά δευτερόλεπτα προτού τελειώσει ο χρόνος του, ο “Chaser” κατάφερε να εξασφαλίσει τον ίδιο αριθμό σωστών απαντήσεων με τον παίκτη και έτσι “κατασπάραξε” τον Παναγιώτη, ο οποίος έχασε το χρηματικό έπαθλο.

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολουθούν ανελλιπώς το τηλεπαιχνίδι, στεναχωρήθηκαν που ο παίκτης δεν κατάφερε να κερδίσει για πολύ λίγο, ενώ υπήρξαν αντιδράσεις για τον βαθμό δυσκολίας στις ερωτήσεις του παίκτη συγκριτικά με εκείνες που “έπεσαν” στο Γεράκι.

The Chase: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα