Μαριέττα Γιαννάκου: Ο κόσμος θέλει σταθερότητα, όχι υβρεολόγιο

Μαριέττα Γιαννάκου: Ο κόσμος θέλει σταθερότητα, όχι υβρεολόγιο
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στον Γιώργο Βούλγαρη και στην εκπομπή "Διαδρομές στην Ενημέρωση" υποστήριξε ότι ο "ΣΥΡΙΖΑ δεν επιχείρησε να ενώσει τον κόσμο και πήρε την απάντηση".

Για συντριβή της κυβέρνησης στις εκλογές έκανε λόγο στο σταθμό μας η Μαριέττα Γιαννάκου η οποία κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ οτι “δεν επιχείρησε να ενώσει τον κόσμο και πήρε την απάντηση”.

Η πρώην υπουργός είπε πως περίμενε μικρότερη διαφορά των δύο κομμάτων και απέδωσε το αποτέλεσμα σε θέματα συμπεριφοράς -όπως είπε- φέρνοντας ως παράδειγμα τις ανακοινώσεις του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Μίλησε επίσης για κλασικές αριστερές πολιτικές που έχουν ξεπεραστεί προ πολλού σε όλον τον κόσμο.

Κατά την άποψή της η Συμφωνία των Πρεσπών δεν επηρέασε στον βαθμό που αναμενόταν την ψηφοφορία και πρόσθεσε πως ο κόσμος θύμωσε με τις παροχές της τελευταίας στιγμής.

Μίλησε και για λάθος επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την υποψηφιότητα νέων ανθρώπων, λέγοντας οτι “η θεωρία περί παλαιών και νέων πολιτικών δεν περπατάει ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”.

“Ο κόσμος θέλει σταθερότητα, όχι υβρεολόγιο και αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές” συμπλήρωσε η κα Γιαννάκου και για τη ΝΔ είπε οτι ήταν το μόνο κόμμα που στην περίοδο της κρίσης έμεινε αλώβητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα