Euro 2020 – Βρετανία: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και ντελίριο μέθης για την πρόκριση στους οκτώ

Euro 2020 – Βρετανία: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και ντελίριο μέθης για την πρόκριση στους οκτώ
Twitter / @deadbloke

Αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση της Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro 2020, χιλιάδες Βρετανοί συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά σημεία του Λονδίνου και επιδόθηκαν σε ένα ντελίρριο πανηγυρισμών και μέθης.

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν οι Βρετανοί ποδοσφαιρόφιλοι μετά την ιστορική πρόκριση της Αγγλίας στα προημιτελικά του Euro 2020, με τη νίκη επί της Γερμανίας. Τα Τρία Λιοντάρια επικράτησαν 2-0 της Γερμανίας στο Γουέμπλεϊ με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να ανοίγει το σκορ και τον Χάρι Κέιν να διαμορφώνει το τελικό, «σφραγίζοντας» την πρόκριση στους οκτώ.

Αμέσως μετά το γκολ του Κέιν, χιλιάδες Βρετανοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν σε κεντρικά σημεία του Λονδίνου και επιδόθηκαν σε ένα ντελίριο πανηγυρισμών και μέθης, αγνοώντας κάθε σύσταση για την πανδημία. Όπως περιγράφει η Daily Mail εκατοντάδες Λονδρέζοι ξεπήδησαν από τις παμπ και συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Λέισεστερ και γιόρτασαν περιλούζουντας τους εαυτούς τους και τους περαστικούς με μπύρες. Το ίδιο σκηνικό σημειώθηκε και στο Κρόιντον, στο νότιο Λονδίνο.

Η γιορτή κράτησε μέχρι αργά το βράδυ ενώ δεν απουσίαζαν και τα ευτράπελα, με τη βρετανική αστυνομία να προχωρά σε περιπολίες για να διατηρήσει την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ δεν έλειψαν και οι προσαγωγές.

Να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση με τη Γερμανία παρακολούθησαν στους δέκτες τους περίπου 25 εκατ. Βρετανοί, ανάμεσα στους οποίους και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον που φωτογραφήθηκε να πανηγυρίζει στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα