Ηχηρό μήνυμα σε Τραμπ: “Είσαι ανίκανος, γύρνα στο καταφύγιό σου”

Ηχηρό μήνυμα σε Τραμπ: “Είσαι ανίκανος, γύρνα στο καταφύγιό σου”
Ο Ντόναλντ Τραμπ AP Photo/Patrick Semansky

Πληρωμένη απάντηση από τον Κυβερνήτη της Ουάσινγκτον και τη Δημάρχο του Σιάτλ, Τζένι Ντέρκαν στον Ντόναλντ Τραμπ που τους ζητούσε να "πάρουν πίσω την πόλη".

Συνεχίζει να προκαλεί πολιτικές αντιδράσεις που δημιουργούν την εικόνα της πολιτικής κατακραυγής ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω των συνεχών αναρτήσεών του στο Twitter.

Μία τέτοια ανάρτηση προκάλεσε την οργή και την πληρωμένη απάντηση του Κυβερνήτη της Ουάσινγκτον και της Δημάρχου του Σιάτλ, στους οποίους άλλωστε επιτέθηκε (και τάγκαρε) ο Αμερικανός πρόεδρος με αφορμή τις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ, γράφοντας: “Ο Αριστερός Κυβερνήτης Τζέι Ίνσλι και η Δήμαρχος του Σιάτλ χλευάζονται σε βαθμό που δεν έχει ξαναδεί η σπουδαία χώρα μας. Πάρτε πίσω την πόλη σας ΤΩΡΑ. Αν δεν το κάνετε, θα το κάνω εγώ. Δεν είναι παιχνίδι. Αυτοί οι απαίσιοι Αναρχικοί θα πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ. ΔΡΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!”

Οι απαντήσεις ήταν άμεσες και ιδιαίτερα αιχμηρές. Ο Κυβερνήτης της Ουάσινγκτον έγραψε: “Ένας άνθρωπος που είναι εντελώς ανίκανος να κυβερνήσει θα έπρεπε να μείνει μακριά από τις δραστηριότητες της Ουάσινγκτον. Σταμάτα να τα tweets”.

Από την πλευρά της, η Δήμαρχος του Σιάτλ, Τζένι Ντέρκαν ήταν πιο λακωνική στην ανάρτηση0-απάντησή της, η οπίας όμως ήταν και πιο σαρκαστική: “Κάνε μας όλους ασφαλείας. Γύρνα στο καταφύγιό σου”. Να θυμίσουμε ότι πριν από 10 περίπου μέρες, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε φυγαδευτεί σε καταφύγιο του Λευκού Οίκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα