Cheesecake Ντάκος
Το cheesecake μπορείτε να το στήσετε σε ατομικά τσέρκια ή σε ένα μπολ ή ταψάκι και να παίρνει κάποιος με το κουτάλι.
- 23 Ιουλίου 2018 07:58
Υλικά
2 κριθαροκουλουρες
15 ντοματινια κομμένα στη μέση
200 γρ. φετα
100 γρ. ανθοτυρο
120 γρ. γιαουρτι
ελαιολαδο
6-7 ελιες γεμιστες κομμένες ροδέλες
αλατι πιπερι
ρίγανη
1 κ.σ καπαρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μουλτι τις κριθαροκουλουρες με λίγο ελαιόλαδο και μια πρεζα αλάτι.
Στη συνέχεια χτυπάμε τα τυριά με το γιαούρτι μια πρεζα πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν κρέμα. Την τοποθετούμε στο ψυγείο.
Στρώνουμε σε ατομικά τσερκια τη βάση από τις κριθαροκουλούρες, την πατάμε με ένα κουτάλι και τα παγώνουμε.
Στήνουμε το πιάτο 10 λεπτά πριν σερβίρουμε. Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από τη βάση, στολιζουμε με τα ντοματίνια τις ελιές την κάπαρη και ραντίζουν με ελαιόλαδο.
Ξεφορμαρουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Tip:Το cheesecake μπορείτε να το στήσετε σε ατομικά τσέρκια ή σε ένα μπολ ή ταψάκι και να παίρνει κάποιος με το κουτάλι.