Κερκ Ντάγκλας: “Είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη Νάταλι Γουντ όταν ήταν ανήλικη”

Κερκ Ντάγκλας: “Είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τη Νάταλι Γουντ όταν ήταν ανήλικη”
Κερκ Ντάγκλας - Νάταλι Γουντ ASSOCIATED PRESS / Αρχείο

Ο Κερκ Ντάγκλας, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βιβλίο της η Λάνα Γούντ, φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στην 17χρονη Νάταλι Γουντ το καλοκαίρι του 1955.

Σεξουαλική επίθεση είχε δεχθεί η Νάταλι Γουντ από τον Κερκ Ντάγκλας, όταν ήταν ανήλικη, όπως υποστηρίζει στο βιβλίο της η αδελφή της ηθοποιού, Λάνα Γουντ.

Σύμφωνα με το βιβλίο “Little Sister”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, ο Ντάγκλας επιτέθηκε στην 17χρονη τότε Γουντ το καλοκαίρι του 1955, ενώ η επίθεση φέρεται να έγινε ενώ η ηθοποιός γύριζε την ταινία “The Searchers”.

Όπως γράφει το BBC, η μητέρα της Γουντ την έστειλε σε μια συνάντηση με τον Κερκ Ντάγκλας, πιστεύοντας ότι ο Ντάγλας θα τη βοηθούσε να ανελιχθεί επαγγελματικά.

Ο 30χρονος τότε Ντάγκλας δέχτηκε την ανήλικη Γουντ στο δωμάτιο, όπου και της επιτέθηκε.

“Έδειχνε χάλια. Ήταν πολύ ατημέλητη και αναστατωμένη. Και αυτή και η μαμά ψιθύριζαν η μία στην άλλη. Δεν μπορούσα να τις ακούσω ή να καταλάβω τι έλεγαν. Προφανώς κάτι κακό είχε συμβεί στην αδελφή μου, αλλά ό,τι κι αν ήταν αυτό, ήμουν πολύ μικρή για να μου το πουν” αναφέρει μεταξύ άλλων στο βιβλίο για την επίθεση η Λάνα Γουντ.

Η ίδια υποστηρίζει ότι η αδελφή και η μητέρα της συμφώνησαν να μην αναφέρουν το περιστατικό, καθώς θα καταστρεφόταν η καριέρα της Νάταλι αν κατηγορούσε δημοσίως τον Ντάγκλας.

Μάλιστα, όπως γράφει, η Νάταλι δεν της είχαν πει τι είχε συμβεί, παρά μόνο χρόνια αργότερα, όταν η αδερφή της τής εξομολογήθηκε ότι “την πήγαν στη σουίτα του Ντάγκλας” και “της έκαναν κακό”.

Να σημειωθεί ότι ο Κερκ Ντάγκλας πέθανε το 2020 στα 103 έτη του, ενώ η Νάταλι Γουντ πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες το 1981, ενώ βρισκόταν σε κρουαζιέρα με το σκάφος της στο νησί της Καλιφόρνια Σάντα Καταλίνα. Αν και αρχικά ο θάνατός της θεωρήθηκε ατύχημα, η αιτία του θανάτου άλλαξε το 2012 σε “πνιγμός και άλλοι απροσδιόριστοι παράγοντες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα