Ο άνδρας που συνδέει την Κιμ Καρντάσιαν με τις Αριάνα Γκράντε και Κειτ Μπεκινσέιλ

Ο άνδρας που συνδέει την Κιμ Καρντάσιαν με τις Αριάνα Γκράντε και Κειτ Μπεκινσέιλ
Η Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να έχει προχωρήσει με τη ζωή της, μετά το διαζύγιο της με τον Κάνιε Γουέστ. Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει νέο αμόρε. Λέγεται Πιτ Ντέιβιντσον, είναι κωμικός και έχει "πλούσιο παρελθόν".

O φωτογραφικός φακός που ακολουθεί την Κιμ Καρντάσιαν από τότε που υπάρχει στο star system των ΗΠΑ τη ‘συνέλαβε’ να μοιράζεται δείπνο με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο, σε όσους ασχολούνται με τα των celebrities στην άλλη ακτή του Ατλαντικού: τον Πιτ Ντέιβιντσον. Ο 27χρονος που δηλώνει στην εφορία comedian είναι πολύ πιο γνωστός για τις σχέσεις του.

Εξ ου και το meme που ακολουθεί -που είναι ένα μιας μεγάλης σειράς ‘πειραγμάτων’ των χρηστών των social media.

Ο πατέρας του ήταν πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και ο αριθμός που είχε στο διακριτικό του είναι ένα από τα 40 tattoos που έχει ο Ντέιβιντσον στο σώμα του. Ο υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον το 2016 και του Τζο Μπάιντεν το 2020 είχε διαγνωστεί με νόσο του Κρον (λέγεται και ελκώδης κολίτιδα) στα 17. Ανήκει στα ιδιοπαθή φλεγμονώδη νοσήματα του εντέρου και ακόμα δεν είναι γνωστό τι την προκαλεί ή την εξέλιξη της. Προκαλεί κοιλιακό άλγος, διάρροια, ναυτία, τάση προς έμμετο, κόπωση και αδυναμία. Στις θεραπείες που λαμβάνει είναι και η ιατρική μαριχουάνα -για τη διαχείριση του πόνου.

Το Μάρτιο του 2017 ο εν λόγω είχε ενημερώσει μέσω Instagram πως πλέον δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και για πρώτη φορά, έπειτα από οκτώ χρόνια ήταν ‘καθαρός’. Τότε διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και το Δεκέμβριο του 2018 αποκάλυψε (πάλι μέσω Instagram) ότι είχε έντονες αυτοκτονικές σκέψεις. Μεταξύ αυτών που είχαν εκφράσει την ανησυχία τους -και έτσι παρενέβησαν οι αρχές- ήταν και η Αριάνα Γκράντε, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος ο Ντέιβιντσον από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2018. Είχαν γνωριστεί το Μάιο του ίδιου έτους και η Γκράντε είχε προλάβει να γράψει και ένα τραγούδι για εκείνον.

Στις αρχές του 2019 έγινε γνωστή η σχέση του με την Κέιτ Μπεκινσέιλ. Η ηθοποιός ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη του. Σε σχετική ερώτηση που απηύθυναν στο Ντέιβιντσον τα media, απαντούσε πως θα ήταν χρήσιμο να απευθυνθούν στους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Άλεκ Μπάλντουϊν, Λάρι Κινγκ και Ντόναλντ Τραμπ για την απάντηση. Μετά λίγους μήνες σύναψε σχέσεις με άλλη ηθοποιό, τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ -κόρη της Άντι ΜακΝτάουελ και πρωταγωνίστρια του Maid που προβάλλεται τώρα στο Netflix. Ούτε αυτός ο δεσμός μακροημέρευσε. Διαλύθηκε τον Οκτώβριο του 2019, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να είναι μαζί με την κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ για τρεις μήνες έως το Γενάρη του 2020, ενώ τον Αύγουστο του 2021 έγινε γνωστό πως χώρισε και με τη Φίμπι Ντίνεβορ, πρωταγωνίστρια του Bridgerton -που επίσης θα βρείτε στο Netflix. Ήταν μαζί πέντε μήνες.

Τα νέα δημοσιεύματα που αφορούν τη ζωή του τον θέλουν να βγήκε την Τετάρτη 3/11 το δεύτερο ραντεβού του με την 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν. Δεν ήταν μόνοι, αλλά με παρέα. Όπως όμως, έγραψαν τα media “ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους”.

Oι δυο τους ήλθαν πιο κοντά στο Saturday Night Live, όπου εκείνος είναι εκ των πρωταγωνιστών και η Καρντάσιαν είχε πάει ως καλεσμένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα