Το τερμάτισε: Ο ράπερ Tus έκανε τραγούδι τον Αλκέτ Ριζάι και τον εξυμνεί

Το τερμάτισε: Ο ράπερ Tus έκανε τραγούδι τον Αλκέτ Ριζάι και τον εξυμνεί

Ο Αλβανός κακοποιός και καταδικασμένος για δολοφονίες, Αλκέτ Ριζάι, απασχολεί τις διωκτικές αρχές τα τελευταία 15 χρόνια.

Το ότι ο Tus προκαλεί, δεν είναι είδηση.

Αυτή τη φορά όμως, προκάλεσε περισσότερες αντιδράσεις από ποτέ στη μέχρι σήμερα καριέρα του στο ραπ.

Στο καινούριο του τραγούδι γράφει στίχους και ραπάρει για τον κακοποιό αλβανικής καταγωγής Αλκέτ Ριζάι. “Γύρω μου όλη η πολιτσάι-Το σχέδιο μου τους στέλνει όλους για τσάι-Πάνω από τις φυλακές κάτι πετάει-Όλοι με φωνάζουν Αλκέτ Ριζάι” λέει το ρεφρέν.

Ο Ριζάι γεννήθηκε στην Αλβανία το 1974 και απασχόλησε για πρώτη φορά την ελληνική αστυνομία στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ το 2003 σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του Θανάση Κορωπιώτη. Θεωρούσε ότι ο Κορωπιώτης σχετιζόταν με τη σύντροφό του, αλλά αποδείχθηκε πως τελικά εκείνος διατηρούσε σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Στις 26 Αυγούστου 2006, σκότωσε εν ψυχρώ στο Περιστέρι τον 43χρονο Κωνσταντίνο Κουτελιέρη και τον 36χρονο Ιωάννη Κάτσιο ύστερα από εντολή του Στεφανάκου.

Θυμίζουμε ότι ο Ριζάι είχε αποδράσει μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο πάνω από τον Κορυδαλλό, στις 6 Ιουνίου του 2006.

Συνελήφθη στις 8 Σεπτεμβρίου του 2006 στο χωριό Πρόδρομος Βοιωτίας όπου κρυβόταν. Ως “χρηματοδότης” της απόδρασης είχε χαρακτηριστεί ο Βασίλης Στεφανάκος ο οποίος έπεσε νεκρός τον Ιανουάριο του 2018.

Ριζάι και Παλαιοκώστας απέδρασαν και δεύτερη φορά, στις 22 Φλεβάρη του 2009, πάλι με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ εξελισσόταν η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της πρώτης τους απόδρασης.

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας παραμένει ασύλληπτος ενώ ο Ριζάι συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Σήμερα κρατείται στις φυλακές Δομοκού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα