ΗΠΑ: Ανδρόγυνο επί 60 χρόνια επανενώθηκε μετά απο 7 μήνες χωρισμού

ΗΠΑ: Ανδρόγυνο επί 60 χρόνια επανενώθηκε μετά απο 7 μήνες χωρισμού
Ο Τζόζεφ και η Εύα Λόρεθ. facebook

Με δάκρυα στα μάτια η Εύα συνάντησε τον Τζόζεφ μετά απο 215 μέρες. Δεν μπορούσε να τον δει καθώς εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο και οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας τους κράτησαν μακριά.

Η συγκινητική ιστορία έρχεται απο τη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο Τζόζεφ και η Εύα Λόρεθ, και οι δύο 80 ετών, είναι παντρεμένοι εδώ και περίπου 60 χρόνια. Τον περασμένο Μάρτιο ο Τζόζεφ μπήκε στο νοσοκομείο λόγω ασθένειας και οι γιατροί του ακρωτηρίασαν το πόδι. Η αποκατάσταση διήρκησε πολλούς μήνες αλλά η σύζυγός του δεν μπορούσε να τον επισκεφθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του κορονοϊού.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Επί επτά μήνες η επικοινωνία του ζευγαριού περιοριζόταν σε τηλεωφωνικές κλήσεις και σε κάποιες επισκέψεις της κας Λόρεθ στο κέντρο αποκατάστασης όπου όμως μπορούσε να δει τον σύντροφό της μόνο απο το παράθυρο.

Μετά απο 215 ημέρες το ζεύγος επανενώθηκε. Η Εύα περίμενε με ανυπομονησία τον σύζυγό της και το προσωπικό ανέμενε με τα κινητά ανα χείρας ώστε να απαθανατίσει τις συγκινητικές στιγμές.

“Ω Θεέ μου!” είπε η Εύα όταν είδε τον Τζόζεφ. Με δάκρυα στα μάτια ο Τζόζεφ της είπε “μου έλειψες”. Και έπεσε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Μάρτιο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα