Κυρανάκης: Κοροϊδεύει τους μαθητές ο Γαβρόγλου για τις πανελλήνιες

Κυρανάκης: Κοροϊδεύει τους μαθητές ο Γαβρόγλου για τις πανελλήνιες

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κ. Κυρανάκης, ξεκαθάρισε μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 ότι "αποκλείεται η προεκλογική συνεργασία με το Ποτάμι", ενώ αναφερόμενος στον πρόσφατο καβγά μεταξύ Μητσοτάκη - Βούτση στη Βουλή, είπε πως ο πρόεδρος της Βουλής "έχει αποδείξει, ότι δεν είναι αντικειμενικός".

“Ούτε εκβιάζουμε ούτε βάζουμε όρους για μετεκλογικές συνεργασίες (σε ερώτηση για το αν η ΝΔ μπορεί να συνεργαστεί με το Ποτάμι εφόσον υπερψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών). Αποκλείεται η προεκλογική συνεργασία με το Ποτάμι, καμία περίπτωση”. Τη δήλωση αυτή έκανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

“Η Ευρώπη ήταν πολύ πιο αυστηρή απέναντι στην Ελλάδα και ειδικά απέναντι στη ΝΔ. Αυτό το λέω βλέποντας τα δώρα που κάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η μη περικοπή των συντάξεων, επειδή η κυβέρνηση υποχώρησε σε ένα εθνικό θέμα. Ούτε εκβιάζουμε ούτε βάζουμε όρους για μετεκλογικές συνεργασίες. Αποκλείεται η προεκλογική συνεργασία με το Ποτάμι, καμία περίπτωση. Δεν εξαρτάται η μετεκλογική συνεργασία από το τι θα κάνει κάθε κόμμα. Ο κάθε βουλευτής ξεχωριστά έχει ευθύνη και θα κριθεί γι αυτήν. (Για το αν πρόκειται να ενταχθούν στη ΝΔ βουλευτές άλλων κομμάτων ή ανεξάρτητοι) συζητήσεις γίνονται, προτεραιότητα για εμάς είναι να βάλουμε και νέους ανθρώπους στα ψηφοδέλτια. Καλοδεχούμενοι όσοι έρχονται, αλλά όλοι κρίνονται για τη συνέπειά τους, όχι να έρχονται επειδή η ΝΔ είναι καβάλα, να τους δούμε στα δύσκολα, γιατί υπάρχουν πολλοί γυρολόγοι. Ο κ. Βούτσης έχει αποδείξει ότι δεν είναι αντικειμενικός. Οταν ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλάει για ηθική αυτουργία (ότι αν κάποιος του επιτεθεί θα φταίει ο π/θ που τον στοχοποιεί) το λέει με την έννοια την πολιτική, όχι την ποινική. Προσωπικά είμαι κατά των εμπάργκο (σε ερώτηση για την ΕΡΤ) και κρατήστε το αυτό. Να ρωτήσετε τον κ. Γαβρόγλου αν είναι σοβαρό να έχει εξαγγείλει τρεις φορές αλλαγή του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων και μετά να το παίρνει πίσω, τι μήνυμα στέλνει στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Να μας πει ο κ. Γαβρόγλου από πού θα πληρώνονται οι εκπαιδευτικοί που θα διοριστούν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα