Aladdin: Γιατί έδωσε ο Will Smith στον Guy Ritchie το παρατσούκλι “Cry Ritchie”

Aladdin: Γιατί έδωσε ο Will Smith στον Guy Ritchie το παρατσούκλι “Cry Ritchie”
Ο Will Smith στην πρεμιέρα της ταινίας Aladdin AP

Γιατί ο Will Smith έδωσε στον Guy Ritchie το παρατσούκλι Cry Ritchie; Η απάντηση είναι απλή! Λέγεται ότι ο σκηνοθέτης ένιωθε έντονη συγκίνηση από την ερμηνεία των ηθοποιών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ώστε συχνά έβαζε τα κλάματα!

Ποιος άραγε δεν γνωρίζει ότι η πολυ-αναμενόμενη ταινία Aladdin έχει σήμερα πρεμιέρα στην Ελλάδα; Γνωστό σε όλους και το story της ταινίας, το ίδιο και το cast! Πόσοι, όμως, γνωρίζουν ότι στη διάρκεια των γυρισμάτων ο Will Smith -που υποδύεται το τζίνι- έδωσε στον σκηνοθέτη της ταινίας Guy Ritchie το παρατσούκλι «Cry Ritchie», και γιατί; Η απάντηση είναι απλή! Ο σκηνοθέτης ένιωθε έντονη συγκίνηση σε πολλές σκηνές αφού τον “άγγιζαν” τόσο οι ερμηνείες των ηθοποιών με αποτέλεσμα, να βάζει…τα κλάματα!

Σε σχετική ερώτηση, πάντως, που δέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο Guy Ritchie φάνηκε να μην γνωρίζει από πού προκύπτει το παρατσούκλι του. Ο Will Smith ανέλαβε όχι μόνο του εξηγήσει τον λόγο, αλλά να επισημάνει πως τα δάκρυά του ήταν και… κολλητικά, αφού μετά από εκείνον όλοι ξεκινούσαν να κλαίνε!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα