Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον, Blanket έκανε την πρώτη του επένδυση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Ο γιος του Μάικλ Τζάκσον, Blanket έκανε την πρώτη του επένδυση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων
Ο Βlanket Jackson λέγεται πια Bigi, είναι 19 χρόνων και έκανε την πρώτη του επένδυση. AP Photo/Joel Ryan

Ο μικρότερος γιος του Μάικλ Τζάκσον, Blanket -τον είχαμε γνωρίσαμε να κρέμεται από ένα μπαλκόνι το 2002- λέγεται πια Bigi και έδωσε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

O Prince Michael Jackson, ο δεύτερος -δηλαδή ο δεύτερος γιος του Μάικλ Τζάκσον– γεννήθηκε στις 21/2 του 2002 και συστήθηκε στον πλανήτη από τον πατέρα του, με έναν αλήστου μνήμης τρόπο.

Αυτός ήταν ο λόγος που για χρόνια τον αποκαλούσαν Blanket (δηλαδή, κουβέρτα). Από το 2014 κυκλοφορεί ως Bigi. Ήταν η χρονιά που πήγε στο Buckley School και ήθελε να αλλάξει το όνομα που τον έκανε στόχο για bullying έως τότε. “Συνήθιζα να απεχθάνομαι τον πατέρα μου, που μου έδωσε αυτό το ηλίθιο όνομα” αποκάλυψε χρόνια μετά.

Προ ολίγων ωρών έκανε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή. Δέχθηκε την επίσκεψη του Good Morning Britain στο σπίτι του (μια έπαυλη στην Καλιφόρνια, αξίας 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων -στη γειτονιά που μένουν οι Kardashians), το οποίο ήταν γεμάτο αναμνηστικά του superstar πατέρα του και μίλησε για τον τρόπο που τα αδέλφια του (η 23 Paris και ο 24χρονος Prince) κι εκείνος συνεχίζουν την κληρονομιά του πατέρα τους, δώδεκα χρόνια μετά το θάνατο του.

Μέχρι και σήμερα παραμένει άγνωστη η ταυτότητα της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο, ενώ από τα τρία αδέλφια ήταν αυτός που έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του Τζάκσον -ίσως να έπαιξε ρόλο ότι ήταν 7 χρόνων. Σπανίως εμφανιζόταν δημοσίως (η αδελφή του είχε εκφράσει την ανησυχία της για την επιλογή του να μένει μόνος, στην έπαυλη της κηδεμόνα των παιδιών -όταν ήταν ανήλικα)και έτσι προέκυψε το νέο του παρατσούκλι που ήταν “το αόρατι αγόρι”. 

Η περιουσία του Bigi Jackson εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ κάθε χρόνο παίρνει επίδομα 5.800.000 δολαρίων. Η έπαυλη στην οποία μένει είναι η πρώτη του επένδυση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα