Ρόδος: Κάθειρξη 14 ετών σε 30χρονο για βιασμό 60χρονης

Ρόδος: Κάθειρξη 14 ετών σε 30χρονο για βιασμό 60χρονης
Δικαστική αίθουσα ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/eurokinissi

Ποινή κάθειρξης 14 ετών σε 30χρονο για βιασμό 60χρονης στη Ρόδο. Δεν του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού, με επίκληση ψυχικής νόσου.

Ποινή κάθειρξης 14 ετών όπως και πρωτόδικα επιβλήθηκε σε 30χρονο κάτοικο της Κω που κρίθηκε ένοχος βιασμού, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Στον 30χρονο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικές περιστάσεις του μειωμένου καταλογισμού με επίκληση ψυχικής νόσου από την οποία υποστηρίζει ότι πάσχει.

Θύμα του 30χρονου ήταν μια 60χρονη ημεδαπή, κάτοικος Ρόδου, η οποία ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν το βράδυ της ίδιας ημέρας ότι ο δράστης βρισκόταν έξω από την οικία του θύματος, έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος σε πλήρη διαύγεια σκέψης απολογούμενος ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr ο 30χρονος, που είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο της Λέρου και είχε απασχολήσει το έτος 2011 τις αρχές της Κω σε υπόθεση εμπρησμού της οικίας στην οποία διέμενε με τους γονείς του και δύο χρόνια αργότερα σε υπόθεση πρόκλησης σωματικών βλαβών και κατοχής ναρκωτικών.
 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα