Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγουδά ξανά το “Έκλαψα χθες” και συγκινεί

Μαίρη Χρονοπούλου: Τραγουδά ξανά το “Έκλαψα χθες” και συγκινεί

Η Μαίρη Χρονοπούλου επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα. Η τραγουδίστρια την πλησίασε στο τραπέζι και ερμήνευσαν μαζί, συγκινώντας το πλήθος.

Σε μία από τις ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιεί η γνωστή τραγουδίστρια Κωνσταντίνα σε νυχτερινό κέντρο, βρέθηκε η διάσημη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου.

Η Κωνσταντίνα αισθάνθηκε συγκίνηση και τιμή με την παρουσία της Μαίρης Χρονοπούλου, ενώ την πλησίασε στο τραπέζι όπου καθόταν και τραγούδησαν μαζί το “Έκλαψα χτες” του Γιάννη Πουλόπουλου.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο με την ίδια και την 88χρονη σήμερα ηθοποιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά για τη συνάντησή τους:

“Χθες είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί στο @argis_house ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου @marychronopoulou_official, μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα @makisdelaportas που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά! Κάθε Σάββατο λοιπόν στο @argis_house αφήνουμε το δικό μας σημάδι στην πόλη!”

Δείτε την ανάρτηση της Κωνσταντίνας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα