Ισπανία: Χάος και ένας νεκρός σε ταυρομαχία που “ξέφυγε”

Ισπανία: Χάος και ένας νεκρός σε ταυρομαχία που “ξέφυγε”
Ταυρομαχία στην Ισπανία - Φωτοργαφία αρχείου AP Photo/Alvaro Barrientos

Οι ταυρομαχίες επανήλθαν στην Ισπανία για να επιβεβαιώσουν γρήγορα όσους τάσσονται εναντίον τους. Νεκρός ένας 55χρονος που χτυπήθηκε από ταύρο.

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε σε προσωρινή αναβολή των ταυρομαχιών στην Ισπανία, οι οποίες επέστρεψαν πρόσφατα για να επιβεβαιώσουν νωρίς-νωρίς την επικινδυνότητά τους και τις δίκαιες φωνές όσων τάσσονται απέναντί τους, υπερασπιζόμενοι τα ζώα που γίνονται θέαμα και θυσία στα μάτια του πλήθους, έχοντας παράλληλα πολλές φορές προκαλέσει και τραγικά δυστυχήματα.

Ένα τέτοιο συνέβη στην επαρχία Καστελόν, όπου ένας 55χρονος άντρας έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από ταύρο κατά την διάρκεια των ταυρομαχιών.

Στο Φεστιβάλ αυτό, οι ταύροι αφήνονται ελεύθεροι να τρέξουν στους δρόμους της πόλης, κάτι που συνέβη και προ ολίγων ημερών με αποτέλεσμα τον θάνατο του άνδρα που χτυπήθηκε από το ζώο.

Πλάνα από το περιστατικό τον δείχνουν να σηκώνεται στον αέρα πριν προσγειωθεί στο έδαφος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα