Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη για το μέλλον της σειράς – Θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν;

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη για το μέλλον της σειράς – Θα συνεχιστεί για τέταρτη σεζόν;
Οι αδελφές Σταμίρη - Άγριες Μέλισσες ant1

Ολοκληρώνεται ή συνεχίζεται η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες"; Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση απαντά.

Μία αποκάλυψη που μάλλον θα δυσαρεστήσει τους φανατικούς των “Άγριων Μελισσών” έκανε η Ελένη Καρακάση για το μέλλον της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία υποδύεται στη σειρά τη Ρίζω, αποκάλυψε μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ, πως η σειρά δεν θα συνεχίσει και για τέταρτη σεζόν και πως ο τρίτος κύκλος που προβάλλεται φέτος θα είναι ο τελευταίος.

Μπορεί να μην προχώρησε στην αποκάλυψη ενός spoiler για τη σειρά, η Ελένη Καρακάση ανέφερε όμως πως “θα συμβούν πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως η τρίτη χρονιά έχει ταράξει τα νερά και επειδή (οι συντελεστές) πήραν το θάρρος και την τόλμη να μπουν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη δικτατορία σε ένα σίριαλ δραματικό και μπήκαν ‘βαθιά’ στα νερά και πολύ σωστά. Θα δείτε ότι μπαίνει πολύ περισσότερο στη συνέχεια”.

Σε ερώτηση για το αν η σειρά θα συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν, η Ελένη Καρακάση επιβεβαίωσε τα λεγόμενα των συντελεστών και απάντησε πως δεν θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα