Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: “Καμία επικοινωνία με Μάνο Δασκαλάκη” – Τι είπε για την κατάθεση της αδερφής της

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: “Καμία επικοινωνία με Μάνο Δασκαλάκη” – Τι είπε για την κατάθεση της αδερφής της
Η Ρούλα Πισπιρίγκου intime

"Δεν έχουμε το πόρισμα" δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως "υπήρξε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα" μετά τον θάνατο της Μαλένας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΪ ήταν το πρωί της Τετάρτης ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου προτίθεται να αμφισβητήσει το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας.

“Δεν έχουμε πάρει το πόρισμα. Είναι μία διαδικασία προκαταρκτικής εξέτασης που εστιάζει στην πράξη και δεν ελέγχονται πρόσωπα. Ουδείς δικαιούται να τη λάβει αυτή τη στιγμή. Δεν νομιμοποιούμαστε να ζητήσουμε το πόρισμα. Πώς γίνεται να έχει στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου το πόρισμα; Για τον ασφυκτικό θάνατο έχουμε ακούσει”, είπε αρχικά ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για να προσθέσει: “Αυτοί οι άνθρωποι έχασαν αυτά τα παιδάκια. Έγινε έρευνα ιατροδικαστική αμέσως μετά την απώλειά τους τα αίτια θανάτου. Ζήτησαν τον λόγο από αυτούς και στη διαδικασία δεν τους ανέφερε κανένας από αυτούς την ασφυξία”.

Σε ερώτηση για τη φερόμενη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, απάντησε πως “περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η σχετική τοποθέτηση. Έχει λάβει γνώση η Ρούλα Πισπιρίγκου. Είναι μέσα στο πλαίσιο της μεγάλης αναστάτωσης που υπάρχει στα Μέσα”, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως “δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών”.

Όσο για την κατάθεση της αδερφής της, ο Όθωνας Παπαδόπουλος σημείωσε: “Περιέγραψε όλο το ιστορικό. Της ζητήθηκαν λεπτομέρειες από τα παιδικά της χρόνια. Αλλά και το ιστορικό της συμβίωσης του ζευγαριού. Με κύρια φυσικά εστίαση στο περιστατικό της Ίριδας, όπου ήταν παρούσα και η ίδια. Δεν υπήρξε καμία αντίφαση ή επιμονή σε κάποιο ερώτημα από πλευράς ερωτήσεων. Τη ρώτησαν στην κυριολεξία τα πάντα. Είναι μεγάλη σε έκταση η κατάθεσή της”.

Ερωτηθείς για το αν είχε υποβληθεί μήνυση εναντίον της Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, υποστήριξε: Μετά την απώλεια της Μαλένας, όταν τους ανακοινώθηκε ως αιτία θανάτου η ηπατική ανεπάρκεια, η κυρία Πισπιρίγκου έκανε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, αμφισβητώντας το συγκεκριμένο δεδομένο και τις αιτίες που το προκάλεσαν. Κύριο μέλημά της ήταν η αναζήτηση των αιτιών που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του μικρού παιδιού η οποία έγινε μάλιστα ξαφνικά. Αν η ιατροδικαστική έκθεση έκλεινε το ζήτημα αποδίδοντας παθολογικά αίτια δεν θα παραπονιόταν”.

Για το αίτημα αποφυλάκισης: “Συνεχίζεται ακόμη η προετοιμασία του ενόψει των νέων δεδομένων. Χρειάζεται τοποθετήσεις επί των ιατρικών θεμάτων”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα