Survivor: “Κόλαση” στο Συμβούλιο – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: “Κόλαση” στο Συμβούλιο – Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor FACEBOOK / @SURVIVOR GREECE

Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία στο αγώνισμα του Survivor και ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor, το βράδυ της Τρίτης (22/06) στον ΣΚΑΙ.

Όπως στο χθεσινό αγώνισμα, έτσι και στο σημερινό, εκείνος που κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία και να προστατεύσει τον εαυτό του, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.

Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για άλλη μια φορά τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία που ανέδειξε την Ασημίνα Χατζηανδρέου υποψήφια προς αποχώρηση, η κάλπη στο αποψινό επεισόδιο “έδειξε” την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Είναι ξεκάθαρα η στρατηγική των τεσσάρων παιδιών. Την είχαν συζητήσει καιρό και ο Σπύρος μού είχε πει κιόλας ότι αυτή την εβδομάδα θα είναι μια εύκολη ψηφοφορία”, ήταν τα πρώτα λόγια της Θωμαΐδας.

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, η Θωμαής έκανε λόγο για “στρατηγική” των τεσσάρων παικτών, “δείχνοντας” ευθέως τον Σπύρο Μαρτίκα που, όπως υποστηρίζει η παίκτρια, της είχε αποκαλύψει ότι “θα είναι μια εύκολη ψηφοφορία”.

Αυτές οι κατηγορίες προκάλεσαν την έκρηξη του Σπύρου Μαρτίκα, που ανταπάντησε στην παίκτρια λέγοντάς της ότι πρόκειται για “χυδαιότητες”, με τον Άρη Σοϊλέδη, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει τη φίλη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα