ΗΠΑ: Επι δύο χρόνια έκρυβαν 6χρονη σε μυστικό δωμάτιο κάτω από σκάλα

ΗΠΑ: Επι δύο χρόνια έκρυβαν 6χρονη σε μυστικό δωμάτιο κάτω από σκάλα
Το σημείο όπου βρέθηκε το κοριτσάκι. Youtube

Κρυμμένη σε μυστικό χώρο κάτω απο σκάλα βρέθηκε μια 6χρονη την οποία απήγαγαν πριν από 2 χρόνια οι γονείς της, όταν έχασαν την επιμέλειά της.

Ένα 6χρονο κορίτσι που αγνοείτο για δύο χρόνια βρέθηκε ζωντανό και καλά στην υγεία του σε ένα κρυφό δωμάτιο κάτω από μια σκάλα σπιτιού στο Saugerties των ΗΠΑ αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν τα “μικροσκοπικά πόδια της “.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι γονείς της μικρής Paislee Shultis απήγαγαν την κόρη τους αφού έχασαν την επιμέλειά της το 2019 και την κράτησαν κρυμμένη στο Saugerties, όπου ζει ο παππούς της.

Μια πληροφορία οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του παππού τη Δευτέρα το βράδυ, όπου ένας ντετέκτιβ εντόπισε κάτι στη σκάλα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας έναν φακό, είδε ένα κομμάτι κουβέρτας.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με τη New York Post “οι ντετέκτιβ χρησιμοποίησαν ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν πολλά από τα ξύλινα σκαλοπάτια και τότε είδαν δύο μικροσκοπικά πόδια”.

“Μετά την αφαίρεση πολλών ακόμη σκαλοπατιών, το παιδί και ο απαγωγέας του ανακαλύφθηκαν μέσα”, είπαν οι αστυνομικοί, προσθέτοντας ότι η μικρή και η μητέρα της βρέθηκαν σε “ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο, κάτω από μια κλειστή σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο του σπιτιού”.

Η Paislee ήταν 4 ετών όταν οι γονείς της έχασαν την επιμέλεια της ίδιας και της μεγαλύτερης αδελφής της, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Η μικρή εξετάστηκε από γιατρούς και διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία της προτού δοθεί υπό την επιμέλεια του νόμιμου κηδεμόνα και της μεγαλύτερης αδελφής της σε άγνωστη τοποθεσία.

Οι γονείς του κοριτσιού, αλλά και ο παππούς της αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παρέμβαση στην επιμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Και οι τρεις θα εμφανιστούν στο δικαστήριο το απόγευμα της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα