MasterChef: Ο Παντελής λέει την αλήθεια – “Τελικά δεν ήταν κουλί”

MasterChef: Ο Παντελής λέει την αλήθεια – “Τελικά δεν ήταν κουλί”

Ο Παντελής στεναχώρησε συμπαίκτες, κριτές και τηλεθεατές με την αποχώρησή του, αφού ήταν πολύ αγαπητός. Βρέθηκε καλεσμένος στη "Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για τους λόγους που είναι χαλαρός, για τον Χρήστο, τη Σπυριδούλα και το παιχνίδι.

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν το πρωί της Τρίτης ο Παντελής Βούρος, ο πιο “χαλαρός” παίκτης του MasterChef, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι στο επεισόδιο της Δευτέρας. Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες του MasterChef και μίλησε για όλα στο πλατό της εκπομπής.

“Δεν ξέχασα ποτέ ότι είναι παιχνίδι γι’ αυτό δεν αγχωνόμουν”, ξεκίνησε να λέει ο Παντελής στη συνέντευξή του, αφού η χαλαρότητα και η ψυχραιμία του, είναι σημεία κατατεθέν του και στοιχεία που έγιναν πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης.

Εξιστόρησε το πώς υιοθέτησε αυτή τη φιλοσοφία ζωής, λέγοντας:

Έχω περάσει δύο διασείσεις στη ζωή μου. Η μία ήταν τότε με το ποδήλατο και άλλη μία όταν έπεσα από τρία μέτρα υψόμετρο με το κεφάλι. Έχω νιώσει αυτή την απώλεια της ζωής, όταν κινδυνεύει δηλαδή η ζωή σου και μετά είσαι καλά. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά, είμαι γενικότερα έτσι σαν χαρακτήρας. Αυτά μπορεί να με έκαναν περισσότερο ζεν και στο να αντιμετωπίζω κάποια πράγματα στη ζωή μου με ηρεμία, χωρίς να πανικοβάλλομαι”.

Ο Παντελής, φυσικά, ρωτήθηκε για το περίφημο “εν κουλί” και παραδέχθηκε πως είχε δίκιο ο Χάμπος:

“Τελικά δεν ήταν κουλί, να πούμε την αλήθεια, υπάρχει, όμως, ένα “αλλά”. Μπορούσε άνετα να διορθωθεί. Με λίγο νερό και ζάχαρη θα μπορούσε να φτιαχτεί μια χαρά, να διορθωθεί και να μην ακουστεί τίποτα. Απλώς εγώ είχα φτιάξει μια πιο πηχτή βερσιόν”.

Ο Παντελής αναφέρθηκε, επίσης, στον Χρήστο Μπάρκα με τον οποίο έγιναν πολύ καλοί φίλοι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ δήλωσε πως θεωρεί παρεξηγημένη τη Σπυριδούλα:

“Ο Χρήστος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Ξεπερνάει κάθε όριο η καλοσύνη του. Είναι αγαθός, είναι καλή ψυχή. Αυτό είναι που ξεχωρίζει στον χαρακτήρα του. Ταιριάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες, είμαστε μετριόφρονες, έχουμε χαμηλό προφίλ, γι’ αυτό δεθήκαμε”.

“Η Σπυριδούλα πιτεύω ότι είναι λίγο παρεξηγημένη. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Στα πλαίσια του παιχνιδιού βγάζει ο καθένας έναν λίγο διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν ξέρω τι μπορεί να έλεγε για εμάς πίσω μας, όταν ήταν μόνη της με τις κάμερες, πάντως στην παρέα είναι πολύ καλή, όπως και μαγειρικά είναι πολύ καλή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα