Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συνέχεια της σειράς “Το Νησί”

Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη συνέχεια της σειράς “Το Νησί”
Γιάννης Στάνκογλου Instagram / @yiannisstankoglou

Ο Γιάννης Στάνκογλου μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς "Μια νύχτα του Αυγούστου", η οποία βασίζεται στο νέο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ.

Ξεκίνησαν χθες, Δευτέρα (21/06), τα γυρίσματα της νέας σειράς “Μια νύχτα του Αυγούστου”, η οποία αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του καινούργιου ομώνυμου μυθιστορήματος της Βικτόρια Χίσλοπ.

Το μυθιστόρημα αυτό, αποτελεί τη συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλλερ της συγγραφέως “Το Νησί”, το οποίο είχε γίνει τηλεοπτική σειρά και προβλήθηκε το 2010 στο Mega, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Η νέα σειρά θα προβληθεί στην ΕΡΤ και ο Γιάννης Στάνκογλου θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα παίζουν σε αυτή, υποδυόμενος τον Ανδρέα Βανδουλάκη, έναν άνδρα που δολοφόνησε τη γυναίκα του όταν έμαθε πως είχε εραστή τον καλύτερό του φίλο.

Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: Μια νύχτα του Αυγούστου. Καλή μας αρχή”.

Μια νύχτα του Αυγούστου: Η περίληψη του βιβλίου

25 Αυγούστου 1957: Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι για την περίσταση στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί. Η Άννα πέφτει νεκρή. Και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία.

Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω. Η αδελφή της η Μαρία, ο σύζυγος της Άννας ο Αντρέας, ο εραστής της ο Μανόλης… Πώς θα αντιμετωπίσουν το στίγμα και το σκάνδαλο. Πώς θα χτίσουν ένα μέλλον πάνω στα ερείπια του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα