Survivor – Επιμένει ο Μαρτίκας για την Κάτια: “Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει”

Survivor – Επιμένει ο Μαρτίκας για την Κάτια: “Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υποστηρίξει”
Ο Σπύρος Μαρτίκας του Survivor 5 glomex

Συνεχίζεται η ένταση στην ομάδα των Μπλε με αφορμή τη μοιρασιά στο φαγητό και τις κατηγορίες περί "κλεψιάς". Για deja vu κάνει λόγο η Κάτια Ταραμπάνκο.

Σε στρατόπεδα είναι πλέον χωρισμένοι οι Μαχητές μετά το χάος που επικράτησε στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5 και τη μετωπική σύγκρουση Σπύρου Μαρτίκα και Πελαγίας Καζολέα με αφορμή τη μοιρασιά στο φαγητό, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο παίκτης των Μπλε κατηγόρησε κάποιες από τις συμπαίκτριές του πως κλέβουν στις μερίδες.

Από τα “πυρά” δεν γλίτωσε ούτε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ξέσπασε αναφορικά με τον χαρακτηρισμό “κλέφτρα”, ενώ όπως δήλωσε στο επεισόδιο της Τρίτης (15/2), το χθεσινό συμβούλιο ήταν για εκείνη ένα τεράστιο deja vu της προηγούμενης χρονιάς της στο Survivor.

“Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς Μαχητές ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να έβλεπα το δικό μου το Survivor, τη δική μου φουρνιά κι άρχισε να με πιάνει ένα περίεργο συναίσθημα καταπίεσης, πνιγμού, θυμού και απογοήτευσης. Επειδή υπήρχαν φήμες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι άθελά τους θεωρώ, σχολίαζαν ότι ‘μπαίνει η κλέφτρα, προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι και το λάδι'”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, ενώ στη συνέχεια θέλοντας να κλείσει, όπως είπε, ένανε παλιό κύκλο, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κλέψει ποτέ τίποτα από τις περσινές προμήθειες. “Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν θα με άφηνε να μπω στο πρόγραμμα για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω”, σχολίασε.

Για αποδείξεις έκανε λόγο από την άλλη πλευρά ο Σπύρος Μαρτίκας από την ομάδα των Μαχητών, ο οποίος επέμεινε στην άποψή του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνά κανείς ότι πέρυσι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια, είχε απέναντί της όλη την ομάδα”.

“Σαφώς και υπάρχουν αποδείξεις, σαφώς και δεν είμαστε 7 άτομα τρελοί από την ομάδα μου, σαφώς και περιμέναμε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσουν ξεχωριστά μόνος του ο καθένας και σαφώς έγινε αυτό που έγινε χθες, γιατί ήταν θέμα χρόνου να γίνει και το ξέραμε όλοι. Και μόλις συνειδητοποίησαν η Ασημίνα, η Σοφιάνα και η Πελαγία ότι όλη η ομάδα μας γνωρίζει τι κάνουν τόσο καιρό, αμέσως το γύρισαν χθες”, δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα