Κύπρος-Νεκρή Ζώνη: Εντοπίστηκαν δύο 3χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί

Κύπρος-Νεκρή Ζώνη: Εντοπίστηκαν δύο 3χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί
Κέντρο πρώτης υποδοχής Πουρνάρα AP

Στο χώρο υποδοχής μεταναστών Πουρνάρα εντοπίστηκε το τρίχρονο κορίτσι που αναζητείτο από το πρωί. Ενέργειες από τον ΟΗΕ για να παραδοθεί στους γονείς του.

Στο χώρο υποδοχής μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά εντοπίστηκε το τρίχρονο κοριτσάκι από το Πακιστάν, που αναζητείτο από το πρωί στη νεκρή ζώνη της Αθηένου, όπου είχε εντοπιστεί και η δίδυμη αδερφή της.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών, που βρίσκονται στα κατεχόμενα, είχαν αναφέρει στην Αστυνομία πως επιχείρησαν τα ξημερώματα να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. Μαζί τους ήταν τα τρία τους παιδιά, τα δύο εκ των οποίων εξαφανίστηκαν. Η μία τρίχρονη εντοπίστηκε στις 4 τα ξημερώματα από μέλη των Ηνωμένων Εθνών στη νεκρή ζώνη Αθηένου. Για τον εντοπισμό της άλλης, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τον ΟΗΕ και την Κυπριακή Αστυνομία, στην περιοχή της Αθηένου.

Το απόγευμα εντοπίστηκε στο Πουρνάρα το τρίχρονο κορίτσι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε μεταφερθεί εκεί από ομάδα άλλων μεταναστών που κατάφεραν να περάσουν από το ίδιο σημείο, στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με το Philenews έχει ήδη παραδοθεί στη μητέρα το ένα κοριτσάκι, ενώ γίνονται ενέργειες μέσω των Ηνωμένων Εθνών για να παραδοθεί και το δεύτερο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα