Υπόθεση Παυλίδου-Παπαγιάννη: Στο εδώλιο η ηθοποιός

Υπόθεση Παυλίδου-Παπαγιάννη: Στο εδώλιο η ηθοποιός
Σοφία Παυλίδου papadakispress

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί η Σοφία Παυλίδου η οποία κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη.

Το 2018, στο θέατρο Χυτήριο η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης, δύο εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης “Πετάει Πετάει” είχαν μια έντονη αντιπαράθεση η οποία κατέληξε σε βιαιοπραγία.

Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και έτσι μετά από τέσσερα χρόνια η υπόθεση αναμένεται να φτάσει στη δικαστική αίθουσα στις 4 Μαϊου του 2022. Όμως αντί να εκδικαστεί η μήνυση της Σοφίας Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη, θα συμβεί το αντίθετο.

Αν και οι δύο μηνύσεις αφορούσαν το ίδιο περιστατικό ανατέθηκαν σε διαφορετικούς εισαγγελείς με συνέπεια η μία να προχωρήσει πιο γρήγορα από την άλλη.

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«’Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο. Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο», είπε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη.

Από τη μεριά της η Σοφία Παυλίδου δηλώνει ιδιαίτερα πληγωμένη καθώς ως φερόμενο θύμα έκανε αυτό που έπρεπε και τελικά βρίσκεται κατηγορούμενη. Οι δικηγόροι της ελπίζουν να υπάρξει αναστολή της δίκης, ώστε να μπορέσει να εκδικαστεί πρώτα η υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και ύστερα του Μάνου Παπαγιάννη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα