Καλλιθέα: Νεαρός έκλεψε κινητό άνδρα από τις Σεϋχέλλες και αυτός τον τραυμάτισε μαζί με τον αδερφό του

Καλλιθέα: Νεαρός έκλεψε κινητό άνδρα από τις Σεϋχέλλες και αυτός τον τραυμάτισε μαζί με τον αδερφό του
Αστυνομία Eurokinissi

Απίστευτο περιστατικό στην Καλλιθέα μετά από κλοπή κινητού. 24χρονος εντόπισε τον δράστη από το στίγμα, τον καταδίωξε και παρέσυρε τον ίδιο και τον αδερφό του.

Για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών συνελήφθη ένας 24χρονος από τις Σεϋχέλλες αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο 24χρονος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε δρόμο της συγκεκριμένης περιοχής και λίγο νωρίτερα ένας 17χρονος του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο μέσα από το αυτοκίνητο.

Ο 24χρονος εντόπισε από το στίγμα του κινητού του τον 17χρονο και αφού τον καταδίωξε με το αυτοκίνητό του τον παρέσυρε με αυτό και τον τραυμάτισε. Αμέσως μετά ο 17χρονος σηκώθηκε κινήθηκε προς την οικία που διέμενε και ζήτησε βοήθεια από τον αδερφό του ο οποίος κατέβηκε κάτω και πέταξε πέτρα στο αυτοκίνητο του 24χρονου.

Εκείνος με τη σειρά του αντέδρασε παρασύροντας και τον αδερφό του 17χρονου με αποτέλεσμα να τραυματίσει και αυτόν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο 24χρονος συνελήφθη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ο 17χρονος για τη κλοπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα