11 ξένα καψουροτράγουδα που θα δυναμώσεις, ακόμη κι αν μισείς τον Άγιο Βαλεντίνο

11 ξένα καψουροτράγουδα που θα δυναμώσεις, ακόμη κι αν μισείς τον Άγιο Βαλεντίνο
- Getty Images/iStockphoto

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 11 πιο ερωτικά ξένα κομμάτια που τα ακούσουμε on repeat την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά στις καψούρες μας.

Η 14η ημέρα του φεβρουαρίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ημέρα της έριδος. Ο λόγος; Οι μισοί γιορτάζουν και οι μισοί μισούν να …γιορτάζουν. Αυτό που βέβαια ισχύει για όλους είναι το γεγονός πως η σημερινή είναι μια τέλεια ευκαιρία για να ακούσουμε ωραία ερωτική μουσική.

Για τον λόγο αυτό εμείς συγκεντρώσαμε τα 11 πιο ερωτικά ξένα κομμάτια που τα ακούσουμε on repeat την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά στις καψούρες μας;

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

Madonna – Live to tell

Τις επιτυχίες της μεγαλύτερης pop queen των εποχών δεν τις ακούμε μόνο για να χορέψουμε. Το single της Live to tell με την Madonna να πρωταγωνιστεί στο video clip πιο νοσταλγική και ερωτική από ποτέ, είναι σίγουρα ένα από τα τραγούδια του έρωτα που θα δυναμώσεις αν τύχεις και το ακούσεις.

Coldplay– The Scientist

Τα 1 δισ. Streams μιλάνε από μόνα τους… Όλος ο πλανήτης έχει ακούσει το The Scientist στη διαπασών με το ταίρι του ή χωρίς. Η μελωδία, οι στίχοι, η φωνή κάνουν το The Scientist να είναι το τραγούδι που πάντα θα μας θυμίζει την αγάπη.

LP- Lost On You

Ένα τραγούδι viral που όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει είχε γίνει νούμερο ένα πάντου. Όλοι το έχουμε τραγουδήσει δυνατά και το έχουμε αφιερώσει σε αυτούς που αγαπάμε.

Lately I’m getting lost on you
I tore your world apart like it was nothing new
Never bled so much when I didn’t have to
I’m given up on a life lived after

Ed Sheeran – Thinking Out Loud

Τραγούδι με εικόνα, ήχο, στίχους απολύτως ερωτεύσιμο. Ίσως ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδια του 2014 και όχι μόνο. Και κάπου εκεί υποκλιθήκαμε στον Ed Sheeran…

Covacs – My love

Ένα τραγούδι, μια ιστορία. Τα λόγια είναι περιττά για το τραγούδι αυτό που ακόμη και σήμερα πρωταγωνιστεί στις Playlists των ραδιοφώνων.

Pink Floyed – Wish You were here

To τραγούδι των rock valentines. Γιατί και οι ροκ-άδες ερωτευόμαστε!

Roxette- It must have been loved

Τώρα πάμε χρόνια πίσω, αλλά εξακολουθεί να παίζει στις ερωτικές playlists του κόσμου. Το τραγούδι αυτό των Roxette οι μεγαλύτεροι σίγουρα το έχουμε χορέψει σε μπλουζ στα εφηβικά μας πάρτυ, γι΄αυτό και όταν το ακούμε δε χάνουμε την ευκαιρία να το σιγοψιθυρίσουμε.

You are beautiful

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν έναν James Blunt να τους αφιερώνει στους στίχους του αυτού του τραγουδιού.

Το απόλυτο ερωτικό κομμάτι που όλοι/ες θα θέλαμε να μας αφιερώσουν….

The Joker & The Queen

Και φυσικά για τέλος; To πιο τρέχον valentines song μόλις της προηγούμενης εβδομάδας. Η πιο ανατρεπτική, ερωτική συνεργασία, με ένα βίντεο κλιπ που θα ερωτευτούμε και οι μη ερωτευμένοι.

Ed Sheeran και Taylor Swift συνδράμουν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το “The Joker & The Queen”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα